/Constanta/Magazin de fructe

Lidl

Bulevardul Tomis 316, Constanța 900001, România

Lidl
Magazin de fructe
4.2
487 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2H+7F Constanța, România
lidl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vali Vly
Vali Vly2 ani în urmă
O bătaie de joc , de la angajații nervoși și stresați care nu au chef să-ți răspundă la o întrebare pana la casele rapide care se blochează mai mereu , bănuiesc ca de vina este conducerea !
Tatiana Andrei
Tatiana Andrei2 ani în urmă
Unii angajați din Lidl-ul din Tomis3 de lângă autogara, mai trebuie să învețe bunele maniere și să aibă bun simț față de clienți. Ce bine ca nu mai este "dl" Ștefan de la pază!!! Nota 10 pentru cei actuali de la pază!
Gabriela R
Gabriela R2 ani în urmă
F aglomerat. Marfă puțină și proastă. S au îmbogățit de când sunt plini de clienți de la Cora, Auchan, etc.
Daneasa Victoria
Daneasa Victoria2 ani în urmă
Dacă n-am sta atât de mult la cozile de la prea puținele case deschise, ar fi mai bine pentru noi, cumpărătorii !
Mauro Martiradonna
Mauro Martiradonna2 ani în urmă
Un magazin mereu plin de oameni, cu cozi la casele de marcat. Este micuț și greu de organizat, foarte des găsești marfa ne-aranjată, mai sunt și multe produse deschise și lăsate pe rafturi, mai găsești și cine mănâncă din produse care nu vor ajunge niciodată la casă. În ziua postării acestei note nu era nici-un kg de faina, rămăsese doar mălaiul. Parcarea e prea mică și greu găsești un loc.
Pariza Kociu
Pariza Kociu2 ani în urmă
Mi-am spart dinții în unele mâncăruri de la LIDL gen pizza sau înghețată! Chiar dacă alte magazine sunt ceva mai scumpe faceți un efort și cumpărați de acolo sau mai bine cumpărați din piață că nici de la mâncarea din piață nu îți spargi dinții ca în mâncarea de la LIDL.
Costyn Constantin
Costyn Constantin2 ani în urmă
O locatie unde dupa cum am mai spus si altadata gasesti produse ieftine ,de afara,prost calitativ iar cand ajungi la casele de marcat esti umilit constant asteptand ca oaia la rand cel.putin 10-15 min pt ca tin jumatate din case inchise inclusiv pe pandemia asta..alta meteahna a lor este aceea de a avea aceleasi produse in Romania cu Ungaria insa daca ajungi acolo o sa observi preturi mai mici si calitate mai buna inclusiv la hainele comercializate..rusine,scoateti bani cu camionul din tara asta si va bateti joc de cetatenii romani!Va sfatuiesc sa nu mai cumparati de la ei pana nu vand si la noi produse de o calitate macar ca in Ungaria ,nu mai zic de Austria,Spania,Germania!
Iuliana ludosanu
Iuliana ludosanu2 ani în urmă
Aglomerat ,ca de obicei.Fara distanțare socială ,ca de obicei.
Locații recomandate