/Buzau/Magazin de fructe

Piata centrala

Strada Locotenent Ion Godeanu Nr. 5, Buzău 120194, România

Piata centrala
Magazin de fructe
2.9
3 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5R29+6M Buzău, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 7–12
Duminică: 7–12
Scrie o recenzie
Florentina1 an în urmă
O parte din tarabe pot fi numite " piata de gunoaie". Cumperi o sacosa de legume SI jumatate din ele sunt stricate,Desi optezi pentru cele cu pret ridicat. Nu ma refer la producatori ci la " samsari".Pana nu vor fi eliminati speculantii care boicoteaza producatori cinstiti ,nici cumparatorii SI nici producatori nu au de castigat
Leacuri pentru sanatate de la Dumnezeu
Leacuri pentru sanatate de la Dumnezeu2 ani în urmă
Piata Centrala, pe care o cunosc de copil, din pacate ii lipseste o mana buna de gospodar. O piata care are nevoue de imbunatatiri.
Cornelia Dumitru
Cornelia Dumitru2 ani în urmă
produse bune și foarte variate, dar locul ar putea fi întreținut mai bine. Vânzătorii de la legume nu te lasă să alegi produsele. Ceri 10 roșii, îți pun 4 bune și 6 zborșite. De asemenea, cei mai mulți poartă măștile sub nas. Într-un loc atât de aglomerat nu e ok.
Vasile Garboan
Vasile Garboan2 ani în urmă
Este o piata bine aprovizionata cu legume si fructe de catre micii producatori din Judet .Preturile sunt mai mici fata de cele existente in pietele Bucurestene .Pattu spre cinci stele .
Viorel-Mircea Popa
Viorel-Mircea Popa2 ani în urmă
Diversificata, produse de calitate dar......multi NEPRODUCATORI, adica speculanti care ridica artificial preturile si folosesc metode nerusinate de pacalire a clientilor: preturi scrise cu cifre ff mici dupa virgula, asezarea produselor doar pentru expunere pt ca iti dau multe rebuturi din locurile dosite sau din spatele maldarului expus!
Mircea Dragomir
Mircea Dragomir2 ani în urmă
Am fost să cumpăr celebra ceapă de apă de Buzău. Pana la urmă am socializat cu câțiva vânzători și am mărit lista. Am cumpărat mere, jonathan, florina și golden, brânză de vacă, salată verde, slănină afumată de la Ana și Cornel, lipie și celebrii covrigi de Buzău, tradiționali și nemaipomet de gustosi! Prețurile nu se comentează. Mulțumesc Buzău, mulțumesc oameni buni!
Alexe Viorica Liliana
Alexe Viorica Liliana2 ani în urmă
O piata bogata in produse, gasesti de toate dar cum este la noi in Romania si aici sunt smecheri. Au mai multe feluri de struguri la preturi diferite, afiseaza pretul cel mai mic (9,90ro/kg)sunt amabili te servesc din care vrei si surpriza cand iti cantaresc iti pun pretul de (24,90 ron/kg) sau altul. Daca nu esti atent sa intrebi de mai multe ori ce pret au fiecare soi de struguri cumperi un ciorchine la 25 ron. Poate mai sunt si altele dar nu am avut tim sa le sesizez fiind doar in trecere prin zona respectiva.
Lucica Sava
Lucica Sava2 ani în urmă
Mi-a plăcut foarte mult noul cuptor de pâine aflat în Piața Centrală Buzău recomand cu toată încrederea pâinea e foarte bună.
Marinela Zaharia
Marinela Zaharia2 ani în urmă
In piata centrala Buzău merg cu mare drag. Este super aprovizionată și cel mai important e că preturile sunt accesibile tuturor.
Locații recomandate