/Bucuresti/Magazin de fructe

Piața Agricola Obor

Strada Ziduri Moși 4, București 077085, România

Piața Agricola Obor
Magazin de fructe
4.1
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XJ+W5 București, România
+40 21 243 3045
piataoborbucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 7–18
Duminică: 7–16
Scrie o recenzie
Magdalena Datcu
Magdalena Datcu2 ani în urmă
Îmbulzeală la vaccinare..... RESTRICTIILE au semănat FRICĂ... mai liberi sunt câinii decât oamenii...
Cristian Schneider
Cristian Schneider2 ani în urmă
Probabil cea mai veche și mai cunoscută piață din București, unde găsești produse proaspete de la producători, dar și de la speculanți. Prețurile nu sunt mici, dar cumpărați legume, fructe, carne și brânzeturi gustoase, de la producători locali.
Dan E
Dan E2 ani în urmă
De toate la preturi medii. Produse proaspete, mi.a placut. Rosiile au un gust deosebit. Menta proaspata si tot ce vrei.
Calimanescu Ciprian
Calimanescu Ciprian2 ani în urmă
am ales sa ma vaccinez aici cu kaizar dupa ce am fost vaccinat din greseala cu SPUTNIK V. deoarece mi sau oferit 2 mici calzi impreuna cu o bere racoritoare , nu ca la beraria H unde berea era calda si micii reci. din pacate le lipsea mustaru la bunica ca la curciuma din ferentari unde am primit bere cu mustar in ea. voi veni si pt a doua doza ca sa ma inscriu cat mai curand la tombloa vaccinatilor si sper sa casitg sa imi iau alta masina fiindca opelul corsa RED ROSU nu mai trage asa bine.
Gheorghe Grigore (Gregorio de Romania)
Gheorghe Grigore (Gregorio de Romania)2 ani în urmă
De toate pentru toți. Dar atentie! Nu tot ce este acolo e si proaspăt sau in garantie. Si nu toate produsele au garanția menționată, în special semințele, fructele si chiar pestele si carnea! Toți vânzătorii vor să ne bage pe gât produsele pe care ei le vand ca fiind de cea mai bună calitate cand in realitate nu- i asa!!!
Ne revedem pe Youtube la gregorio de romania. Pe curând, iubiți prieteni!
NICU KENT
NICU KENT2 ani în urmă
Piața cu cele mai multe produse alimentare și nealimentare. Producatori din toată țara, produse de calitate, proaspete. Poți negocia prețul de achiziție. Curățenie in toata piața, impecabil. Pază in toată piața. Toți comercianții amabili, iti ofera cu drag sprijin in alegerea produselor. Recomand cu plăcere Piața Obor !
Laura Manea
Laura Manea2 ani în urmă
Cea mai mare și mai bine aprovizionate piata din București. Găsești tot ce ai nevoie, de la fructe și legume romanesti, la carne, peste, produse tradiționale de buna calitate, lapte proaspăt la dozator, plastice, etc. Este o încântare sa vizitez piata sâmbăta dimineața și sa plec cu sacoșele pline de bunătăți.
Dana Dragomirescu
Dana Dragomirescu2 ani în urmă
Piata acoperita, la etaj (scari rulante sau lift) sunt produse traditionale (lactate, branzeturi, mezeluri) iar la parter legume si fructe. Piata dispune de o parcare subterana.
Locații recomandate