/Bucuresti/Magazin de fructe

Târgul Pucheni

Strada Socolești 32, București, România

Târgul Pucheni
Magazin de fructe
3.7
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93R6+CM București, România
+40 760 746 581
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Virgil Popescu (Gil)
Virgil Popescu (Gil)2 ani în urmă
Am fost pt varză și diverse de pus la murat (amestec). Intrarea cu mașina - 5 lei. Prețuri ca-n orice piață agro-alimentară, greu găsești să iei produse la kg, în afară de faptul că le ai pe toate la un loc, nu merită benzina și timpul pierdut. A fost ultima oară când am venit la celebrul târg Pucheni.
Cristina Urse
Cristina Urse2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută! Se fură mult la cântar! Când am cumpărat 150 kg de struguri pentru vin , m-au furat la cântar cu 16 kg. Nu mai zic că mă păcălise cu mai multe kilograme, circa 35. Dându-mi seama
, am recântărit strugurii împreună(adică am rugat vânzătorul să mai câtărească încă o dată), dar hoțul tot hoț rămâne! M-a învârtit cum a știut el, a cântărit iar dar tot nu s-a lăsat până nu m-a furat cu 16 kg. Ar trebui să fie un reprezentant al târgului care să le controleze cântarele.
Zici că ești într-o junglă când intri în târg. Dacă vreți să cumpărați de la ei, ar fi bine să aveți un cântar la voi.
Cristian Coman
Cristian Coman2 ani în urmă
Targul nu mai este ce era, este ca in orice piata bucuresteana samsareala cu marfuri predominant extracomunitare,producatori nu sunt nici 5%...singurul lucru benefic este reducerea pretului la intrare...cam atat🤑...asa sfat asa batrani...
Dany Halford
Dany Halford2 ani în urmă
Marfă de toate categoriile.Preturi ieftine...Un târg specializat pe comercializarea de produse proaspete, legume și fructe,în general...Marfă f diversă. Recomand 👏🙏🇷🇴
Magda zambet
Magda zambet2 ani în urmă
Eu am fost vineri dimineață și a fost ok. Nu era aglomerație. Preturile accesibile și produse românești de calitate. Am luat tot ceea ce am avut nevoie pentru conservele de iarna. Mult mai bine decât în piață din cartier. Recomand.
Marius Ionescu
Marius Ionescu2 ani în urmă
5 ron intrarea....in rest e festival de cumparaturi engross sau endetail. Preturi foarte bune pentru vremurile astea grele. Recomand pentru stocuri de iarna.
Decebal baciu
Decebal baciu2 ani în urmă
Bună ziua, marfă să ai ,de toate că sigur le vinzi ,nu contează cu cit le vinzi, contează să nu vi cu ce te duci înapoi.. Adică să vinzi cu cit necit să vinzi .Să aveți vânzare stimați producători ai României!!!
Constantina Merloi
Constantina Merloi2 ani în urmă
10 aprozare intr unul singur!
Super preturi daca iei marfa mai multa!
Aveti grija sa verificați marfa daca luati la bax sau lă sac,va uitati si mai jos ca să nu aveți surprize!
Restul este ok,pret si calitate!
Nu se compara cu pretul din piețe!
Locații recomandate