/Brasov/Magazin de fructe

Piața Alimentară "Dacia"

Bulevardul Victoriei 2, Brașov 500214, România

Piața Alimentară "Dacia"
Magazin de fructe
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ56+FP Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel Bularca
Daniel Bularca2 ani în urmă
De ce nu se iau masuri ca rromii sa fie alungati din zona pietei?...de ce acestora le este permis sa cerseasca la intrarile in piata? Unde este conducerea pietei, respectiv politia???
Christian daniel urse
Christian daniel urse2 ani în urmă
Piață cu destul de mulți comercianți și prea puțini producători. Din alt punct de vedere, aproape de fiecare dată când am venit la această piață,am avut probleme cu parcare. Se spune că e una din cele mai ieftine piețe din Brașov dar trebuie sa iei in calcul să faci niste compromisuri: aglomerație în piață, parcare aglomerată, curățenia nu prea e la ea acasă, etc
Nicolae Deaconescu
Nicolae Deaconescu2 ani în urmă
Prețuri faine, recomand peștele și fructele de sezon, fiind una din cele mai mari piețe este foarte bine aprovizionată și este varietate de oferte plus că încurajăm producția locală în multe dintre cazuri, recomand cu drag produsele proaspete :)
Nela parnica
Nela parnica2 ani în urmă
Bine aprovizionata, plina de verdețuri, legume, fructe brânzeturi, carmangerii bună pește viu dar și congelat, oua de la țărani, flori... Etc Ai de unde alege
Mulțumesc mult pentru cea ce faceți, poate ne vom educa mzi mult în acest aspect... Cu respect și demnitate unul pentru celalalt! O sa fac fotografii Promit!
Ica Brinzea
Ica Brinzea2 ani în urmă
Păcat că Primăria nu se implica mai mult pentru a găsi soluții noi pentru îmbunătățirea condițiilor de vânzare și stocare a mărfurilor. Bineînțeles ca totul să se facă fără a mării chiria. Altfel este cea mai bună piață din Brașov, unde încă se găsesc produse autohtone.
DanBvd DanBvd
DanBvd DanBvd2 ani în urmă
A fo fain la piață,atât de mult mi.a placut ca aproape am vrut să rămân acolo. Cu greu am reușit să mă deslipesc de chioșcul cu pâine,ploua mărunt iar eu nu reușeam să mai plec din coada formată la pâine.Era o atmosferă senzațională pe care o poti experimenta doar acolo...la pâine.
Iuliana Boghiez
Iuliana Boghiez2 ani în urmă
Este o locație foarte mare și sunt tot felul de produse.
Claudiu Bruno Hermelin
Claudiu Bruno Hermelin2 ani în urmă
Cand esti nostalgic, schimbi vizita la supermarket cu o iesire la o piata clasica.
Locații recomandate