/Bihor/Magazin de fructe

Unicarm

Calea Republicii nr 27, Marghita 415300, România

Unicarm
Magazin de fructe
3.6
377 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
88WP+3W Marghita, România
+40 755 742 992
unicarm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–18
Scrie o recenzie
Ioana Chelemen Caprarin
Ioana Chelemen Caprarin4 ani în urmă
Azi am avut o experienta urata la UNICARM MARGHITA !!! O doamna bruneta de la casa din partea dreapta( cum stai la rand sa platesti) a vorbit foarte flegmatic cu mine si chiar mi.a aruncat din cumparaturi pe jos si nici nu s.a deranjat sa isi ceara scuze. NU MAI FAC CUMPARATURILE DE ACOLO NICI ODATA !!! MULTUMESC "UNICARM " PT TRATAMENTUL URAT.... M.AI AJUTAT SA FAC O ALEGERE!
Ivona mares
Ivona mares4 ani în urmă
In Marghita, Unicarmul e mai bun decat Penny, prețuri si diversitate. Per general, e ok pt cumparaturile de zi cu zi. Coșurile metalice de cump. sunt dezastru
Gheorghe Ciocan
Gheorghe Ciocan4 ani în urmă
Super, la 100 ron am primit reducere 10 ron , un singur dezavantaj și anume: foarte puțini angajați și rând imens la carne și mezeluri din cauza personalului insuficient ☹
A Exactly
A Exactly5 ani în urmă
Evit cat de mult pot unicarmul...in afara de alimente sigilate precum lapte si pateu...nu prea obisnuiesc deoarece fosti angajati ai unicarmului povestesc neregulile de acolo!!!Orasul e mic,se cam aude...Imi amintesc cand am cumparat oase afumate cu ani in urma,persoana care m-a servit a scapat pe jos o bucata si a ridicat-o si a pus-o in pachetul pe care tocmai incerca sa mi-l eticheteze😔
De pe jos!!!!Pe langa asta,la casa unde platesti,nici vorba de amabilitate,ele isi povestesc viata personala de la o casa la alta sau barfesc pe seama unora care au iesit pe usa...Fratilor,ne mai trebuie multa educatie si cu atat mai multi ani sa treaca pana vom ajunge la un nivel mai inalt.
Alexa Asavoaiei
Alexa Asavoaiei6 ani în urmă
Niciodata nu am gasit ce cautam. Produsele sunt destul de piperate la pret, comparativ cu alte supermarkete, iar uneori chiar depaseau termenul de valabilitate.
Varadi Zsolt
Varadi Zsolt2 ani în urmă
La ultima mea vizită nu era mare curățenie in magazin, la acest lucru ar trebui pus mai mult accent in situația actuală de corona.
Unicarm este un nume cunoscut in tot județul Bihor, multă lume face cumpărături în supermarketurile acestea, de oarece are prețuri mici la produsele proprii la lactate, la mezeluri si alte derivate din produsele de carne. Produsele lor sunt într-adevăr ieftine dar și mult mai slabe la calitate.
Pe de altă parte puteți cumpăra și alte produse de la alți producători, cunoscute de la restul supermarketurilor.
Dacă ești de acord cu recenzia mea, pune te rog un like, mersi.
Ionel Vitelaru
Ionel Vitelaru2 ani în urmă
Are un spațiu strîmt si nu se adaptează nr de case la cumpărători din magazin. In urmă cu 2 sau 3 ani am reclamat situația conduceri rețelei de magazine dar situația persista.
Alexandra 2006 ._.
Alexandra 2006 ._.2 ani în urmă
Inauntru in magazin e foarte rece si podelele sunt murdare si este un miros ciudar
Locații recomandate