/Arges/Magazin de fructe

Gradinile Doamnei

Sat. Argeselu, nr. 549A, 117450, România

Magazin de fructe
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVPM+VW Argeșelu, România
+40 765 326 242
gradiniledoamnei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina O
Cristina O2 ani în urmă
Doamna Irina este un om extraordinar. Am discutat fara sa am o comanda extrem de mare, mi-a inmanat puisorii de afin impreuna cu regulile de tratare si substantele pentru stropit, cei 10 afini frumos si cu grija pusi, instructaj la fata locului si rugamintea mea daca in timp mai am ceva de intrebat - sa o fac. Om cald, interesat de ce iti doresti si de ingrijirea ulterioara a arbustilor, pe care ii vede in timp ca pe munca propriilor maini.
10 cu felicitari, multumim!
Recomand cu inceredere pentru sfaturi si pricepere, mai ales la infiintarea de culturi cu productie bogata.
Carmen iosif
Carmen iosif2 ani în urmă
5 stele e foarte puțin, nenumărate stele pentru produsele oferite, calitate excepțională! Am fost profund impresionată de grija față de client, atenție la cele mai mici detalii. Pasiunea și implicarea Doamnei Irina fac diferența. Îmi fac abonament!!! RECOMAND.
Adriantitov2016 Adi
Adriantitov2016 Adi2 ani în urmă
Produse deosebite
Cristina Săndiță
Cristina Săndiță2 ani în urmă
Minunat! Am luat cei mai parfumati trandafiri pt dulceața mea! Abia aștept și fructele de pădure! Recomand cu mare drag!
Colea Iulian
Colea Iulian2 ani în urmă
Super produse ,de calitate
Gabriela Nibu
Gabriela Nibu3 ani în urmă
Va recomand sa mergeți la Grădinile Doamnei. Veți fi întâmpinați de oameni calzi și primitori, veți găsi produse naturale și gustoase.
Graure violeta ioana
Graure violeta ioana4 ani în urmă
Irina este o persoană extrem de drăguță, amabilă și foarte harnica, iar produsele ei foarte diversificate si 100% naturale , nu pot fi trecute cu vederea. Recomand din tot sufletul !
Bica Alexandru
Bica Alexandru2 ani în urmă
O locatie care te intampina cu caldura si produse naturale, chiar din propriile gradini, ingrijite cu mult suflet, si foarte multa pasiune. Recomand cu placere tuturor, care vor macar o data sa, isi reaminteasca gustul copilariei, sa incerce produsele de la Gradinile Doamnei.
Locații recomandate