/Arad/Magazin de fructe

Remarkt

Calea Radnei 298, Arad, România

Remarkt
Magazin de fructe
4.2
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
599H+QV Arad, România
+40 750 201 150
remarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Pavel G.
Pavel G.2 ani în urmă
Magazinul e ok ,pregătit de sărbători . Tot ce e frumos dispare atunci când urci in autobuzul ce transporta cumpărătorii. Eu înțeleg că circulam noi ce nu avem mașină dar....pute a birt infect. Șoferul mai bătrân duhaneste ca un turc. E și lunga cursa de 10 minute de nu se poate abține. Păcat !
Mariana Meszaros
Mariana Meszaros2 ani în urmă
Nu știu din ce cauză au fost multe produse care se mai aflau pe raft!!Ca raionul cărnuri proaspete cam slabă gama de produse!!Sa sperăm că înainte de sărbători va fi mai "pline "rafturile!
Nicolaie Rista
Nicolaie Rista2 ani în urmă
O locație unde se respectă regulile sanitare,nu trebuie certificat verde... preturi cam mari
Nelu Brad
Nelu Brad2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte stresanta la acest magazin, ieri, 17.11.2021
Am achitat la caserie cumparaturile efectuate. In acel moment de stres maxim (achitarea cu cardul, marfa, caruciorul) mi-am ratacit cardul, dupa cca 10 m am realizat faptul ca nu-l mai gasesc. Moment de agitatie, panica, telefon la banca pentru dezactivarea lui. Am avut inspiratia sa contactez pe unul din agentii de securitate din apropiere. Acesta a luat legatura prin statia din dotare cu ceilati colegi, surpriza: un coleg tanar din echipa a confirmat ca a surprins o doamna cu un copil luand cardul si grabindu-se sa dispara. In acel moment acesta a oprit-o si in urma unui mic interogatoriu aceasta i-a inmanat cardul, recunoscand ca nu este al ei. Cardul mi-a fost inapoiat.
Am fost foarte placut surprins de profesionalismul si spiritul de echipa al celor care asigura securitatea magazinului. Felicitari si deosebit respect
BMX BMW
BMX BMW2 ani în urmă
Urat pierd clienți cu carnetul verde ce al cere la intrare mam dus la selgros și nu mia cerut nimic nu mai merg nici o data la remark
Manu彡
Manu彡2 ani în urmă
Oferte la Jysk. Acum câțiva ani aveau și mobilier de lemn masiv și stratificat de stejar, la preț bun(patul și masa din imagine). Păcat că nu mai aduc.
Adela Kollar
Adela Kollar2 ani în urmă
E un magazin super găsești de toate,mâncare, hainere,rechizite, produse curățenie, etc...tot efectiv. E plăcut sa te plimbi prin magazin/magazine.E un.loc unde poți cumpăra aproape orice și la.preturi accesibile.
Emanuel Adrian Vlaicu
Emanuel Adrian Vlaicu2 ani în urmă
Un supermarket vast, gamă largă de produse alimentare şi nealimentare, prețuri accesibile. Ambient plăcut şi ai ce şi de unde alege. Îmi place să fie mare grămada de fruce sau legume din care să aleg, iar aici e. :) La fel în toate categoriile de produse.

Singurul dezavantaj puternic: o gresie EXTREM de alunecoasă. Dar, deh... ai patinoar și super-market în același timp. Unde mai găsești așa ceva? :)
Locații recomandate