/Alba/Magazin de fructe

Pepiniera Pom Fruct

DN1 Caprioarei 6C, Gârbova de Jos 515204, România

Pepiniera Pom Fruct
Magazin de fructe
4.5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7M5V+4H Gârbova de Jos, România
+40 741 511 620
pomfruct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Suspendthiscommunistyoutube
Suspendthiscommunistyoutube2 ani în urmă
Am cumparat pomi de la aceasta pepiniera prin 2011. Foarte multumit de ei. Solul in care i-am plantat e slab, cu toate astea au crescut bine.
Demeter daniel florin
Demeter daniel florin2 ani în urmă
Personal amiabil, profesionist, cu experienta si sfaturi foarte bune, dispus sa acorde sugesti si sfaturi pentru o decizie si o plantare cat mai buna si corecta.
Filip Constantin
Filip Constantin2 ani în urmă
O pepiniera de joasa speta am primit 2 meri florina si 2 meri starkimsom pe portaltoi m 9 desi ei i-am comandat pe portaltoi mm106 . Am primit un mar patul cu radacina praf , un cires julit , altul cu muguri rupti iar peri cu o radacina cat degetu , nu recomand in nici un fel.
Gabriel Man
Gabriel Man2 ani în urmă
Am comandat o serie de pomi (preponderent peri).Pomii au fost foarte bine ambalati cu radacina si scoarta integra.Toti s@u prins si le merge ff bine.Revin!
Multumesc ptr seriozitate!
Cristian Cotoara
Cristian Cotoara2 ani în urmă
Am primit in cele din urma pachetul. Au spus ca ma suna in 20 nov sa il trimita, m-au sunat in 4 dec si a ajuns in 8 dec. Las si recenzia initiala: Anul asta total dezamagit. Am fost acolo sa cumpar 4 arbori - raspuns 'Nu i-am scos din teren, faceti comanda online'. Facut comanda online: ma suna: nu i-am scos, mai dureaza 2 -3 saptamani, va sunam noi. Au trecut mai bine de 5 saptamani si niciun telefon nimic, nici comanda si deja s-a facut iarna. Spuneti ca nu puteti onora comanda SAU ca nu aveti pe stoc SAU ca nu comercializati mai putin de 10 bucati sau 15 cat vi se merita dar nu lasati omul sa tot astepte si nici macar nu spuneti nimic.
Ionel cioara
Ionel cioara2 ani în urmă
Societate de nota 10+. Am comandat 4 pomi si 3 bulbi de crini, au fost livrati in Tandare ialomița iprin nemo express in deplina siguranta ,bine împachetati si cu seriozitate maxima. Felicitări! Recomand
Ghiocel Dirvariu
Ghiocel Dirvariu2 ani în urmă
Am cumpărat 75 de pomi în luna noiembrie 2020 de la această firmă. Am dat comanda in luna octombrie și a durat până la două săptămâni onorarea comenzii. Ținând cont că am făcut destul de târziu comanda am apreciat promptitudinea livrării,dar și modul de comunicare(când am sunat mi-a răspuns imediat cineva). Materialul săditor arată bine,cu rădăcini bine formate. Câțiva dintre pomi au avut mici probleme(zgaraieturi) ,dar datorate,cred, transportului. Nu a avut fiecare pom etichetă ,însă au fost grupați pe soiuri și fiecare asemenea mănunchi a avut etichetă. Ca și comparație,am luat personal ,în completare până la 100, pomi de la o fermă din zona mea,nu cunoscută pe piața,relativ nouă,la același preț însă fără nici un fel de etichetă, fără factură și care din punct de vedere vizual incomparabili mai ,,slabi".
Niculina Sandu
Niculina Sandu2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru produsele comandate!
Au ajuns în timp record și în buna stare.
Am comandat frecvent de la dv. pomi, arbuști, produse fitosanitare, etc. Pomii au fost bine dezvoltati și am avut prindere 100 %.
Sunt foarte mulțumită.
Locații recomandate