/Timis/Magazin de electrocasnice

Flanco

Calea Șagului 100, Timișoara 300516, România

Flanco
Magazin de electrocasnice
3.9
535 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5FX+P9 Timișoara, România
+40 256 706 410
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Infinite Obscuri
Infinite Obscuri2 ani în urmă
Foarte dezamagit de Flanco ! Pe langa faptul ca nu stiu sa isi accepte o greseala, te pun pe drumuri pentru un retur, iar cand pana la urma rezolvi sa returnezi produsul, stai cu zilele pana iti returneaza in cont banii TAI ! Nu recomand deloc acest seller. Am achizitionat un produs de la EI prin platforma Emag, am fost la EI la magazin sa returnez un produs crezand ca voi scuti din timpul de asteptare, deoarece produsul tot la ei ajungea prin curier(retur easy box), am fost trimis inapoi la cei de la Emag, ca sa imi aflu ca de fapt trebuia retur Easy box. Stau de 4 zile asteptand banii inapoi in cont !!!
Roti danut
Roti danut2 ani în urmă
Te mint cu preturile.
Pe platforma lor un preț mai mic decât în magazin.
Thomas Edwin
Thomas Edwin2 ani în urmă
Cam slăbuț.. Multe le poți cumpăra doar pe comanda online. Lipsa în magazin.
Carol Ladislau Bilek
Carol Ladislau Bilek2 ani în urmă
Am cumpărat un tv Samsung cu 2399 lei luni 19.07 pe care îl aduc acasă azi 21.07.Ca sa fi la zi trebuie sa inoiesti tv-ul tot la 2-3 ani. Tv QE 43Q60 RA care este din 2019 dar are dotări multe lăun preț acceptabil.Dupa 2 zile am mers la magazin sa cer informații pt punere în funcțiune.Acolo am întâlnit un mitocan bădăran care nu era în negru avea o bluza albastra,nu avea ecuson că ceilalți.Acest bou electric ,pt că am cerut informații, a vrut să cheme paza care să mă de-a afara din magazinul Flanco.Eu unul nu am sa mai cumpăr ceva de la Flanco.Mai mult masă comunic pe Facebook ce mi s-au întâmplat mie ceea se poate întâmpla cu oricine care intra la Flanco din Calea Sagului.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Lipsa de fair play.
Mai intai au ridicat prețurile exagerat de mult, pt va asa se intampla cand statul roman" ofera" cupoane de reducere, apoi spun ca au redus preturile prin promotii in magazine..
Scumpi.Anormal de scumpi.
Motorga Sorinel
Motorga Sorinel2 ani în urmă
1000 de stele pentru Petru , o persoana care iti ofera toate detaliile de care ai nevoie👌👌👌

Recomand!!
Daniel Dani
Daniel Dani2 ani în urmă
Mulțumesc angajatului flanco ca ma ajutat cu setarile expresorului
Candale Justin
Candale Justin2 ani în urmă
Cuptor electric cumparat de aici...la prima pornire a facut o flama foarte puternica,incat am ramas fara curent....simplu...a durat o saptamana sa vina tehniceanul...inca zece ( asa au promis,o sa vedem cat o fi) sa vina intrerupatorul ( defect din fabrica,deci au vandut ceva gata stricat!). In concluzie...dai multe milioane pe un lucru stricat sa-l ai ca si ornament in casa. E obligatia lor sa-l testeze inainte sa iti vanda ceva,mai ales ca era ultimul de felul lui de pe sala.
Locații recomandate