/Prahova/Magazin de electrocasnice

Altex

Strada Libertății 4, Ploiești 100283, România

Altex
Magazin de electrocasnice
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXGR+QM Ploiești, România
+40 244 553 083
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Personalul lasa de dorit. Domnul cu care am interacționat de la raionul electrocasnice, foarte sictirit ca l-am deranjat, nu știa detalii despre niciun produs, nu știa sa facă nicio recomandare.
Daniela Dumitrescu
Daniela Dumitrescu2 ani în urmă
Cautam un ventilator pentru computer! 3 angajați diverși m-au trimis în trei locuri diverse, pentru a-l achiziționa! De asemenea, am cumpărat un termo ventilator. Era ultimul produs, deci mi s-a spus că-l pot lua, doar dacă accept faptul că nu mai are nici ambalaj, nici manualul de utilizare! L-am luat așa, căci era pt mine! Dar, în acest caz, nu trebuia să aibă și o reducere, cât de mică, măcar așa, simbolică?
George Bucuresteanu
George Bucuresteanu2 ani în urmă
Fiind un client destul de important zic eu, m am dus astazi sa cumpar ceva in valoare de 8000 lei de la altex. Nu am fost mirat ca m au oprit sa mi ceara certificat verde ci de faptul m au ejectat fara sa ma intrebe macar ce doresc. Ar terbui sa educati angajatii cum sa se poarte cu clientii.
Pentru acest comportament renunt totat la dvs.
Adrian mircea
Adrian mircea2 ani în urmă
Am fost sa pierd timpul vreo ora. Insa am gasit lucruri calitative , la preturi decente. Chiar daca ei zic ca au cele mai bune preturi , concurenta avea pret mai bun la un anumit produs pe care chiar mi-l doream, un google chrecast 4k. Magazin foarte mare , cu destule produse. Ce a fost un pic dezamagitor , pentru ca tot sunt in renovari cu apartamentul , si mai am de luat electrocasnice , am fost sa vad ce oferte sunt si acolo. Destul de multe produse etalate , dar fara cap. Adica de ce sa nu fie puse aceeasi firma ( eventual acelasi model ) in acelasi loc. La plita zanussi , dedesubt cuptor whirlpool , la beko , Arctic.. nimic sa poti vedea cum arată ca set... nu inteleg , oricum erau spatiile făcute , de ce factorul uman face sa strice orice incercare ? Cine cumpara firme diferite electrocasnice ? Mai ales culori / design diferit ? Poate ar trebui cineva sa le atraga atenția .. sa faca lucrurile cum este normal sa fie facute , nu tot românește "merge și-așa".
Daniel Neagu
Daniel Neagu2 ani în urmă
Produse ok dar - Atenție - plătești transport de două ori pentru produsele cumparate la o zi distanța pentru aceiași adresă de livrare . Atunci sa facă livrarea in două transporturi 🙂
Două plăți pentru transport
Două livrări 👍
Maneageo maneageo
Maneageo maneageo2 ani în urmă
Nu prea este personal și când găsești unul ați zice " nu sant din raionul acesta" ca asta este și mai aștepți apoi pleci ca nu mai ai chef sa stai
Andreea Florentina Badin
Andreea Florentina Badin2 ani în urmă
Nu am reținut numele salariatului din păcate dar avea răspuns la orice întrebare și era foarte bine informat. Bravo
Bradley
Bradley2 ani în urmă
Raportul calitate-preț excelent, la anumite produse, desigur
Locații recomandate