/Iasi/Magazin de electrocasnice

General Systems S.R.L. Iasi

Bloc TAROM, Strada Arcu 3-5, Iași 700125, România

General Systems S.R.L. Iasi
Magazin de electrocasnice
3.4
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8H+F3 Iași, România
+40 232 216 393
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ZO Kraft
ZO Kraft2 ani în urmă
Atitudine fata de clienti complet lipsita de respect. Nu se poate plati cu cardul.
Alex C
Alex C2 ani în urmă
Am cumparat un buchet de leduri rosii. Nu am mai vazut chinezarii mai mari, undele sunt rosii altele roz, pinii au fost lipiti si prin urmare nu pot fi folosite pe placi cu gauri normale deoarece au noduri la baza, unele leduri aveau + pe pinul mai scurt altele erau defecte din fabrica fiind topite la baza, etc. Calitate mai soaba nu am mai vazut.
Leventoctavian
Leventoctavian2 ani în urmă
Domnul vânzător de acolo este mult mai preocupat sa ia peste picior clienții decât sa ii ajute. Am plecat de la ei fără sa cumpăr nimic din aceasta cauza, aveam de făcut ceva achiziții, m-am răzgândit la primul dialog dumnealui…
Victor Hantelmann
Victor Hantelmann2 ani în urmă
Au o varietate mare de piese pe stoc. Trebuie să te documentezi un pic înainte pentru a nu greși când cumperi. Vânzătorii sunt amabili și capabili să te consilieze dar nu pot să se documenteze în locul tău. Eu cumpăr de mult de la ei, sunt atent și tocilar deci sunt mulțumit.
Casatech Instalatii
Casatech Instalatii4 ani în urmă
Foarte nemulțumit! Am cumpărat un termostat cu afișaj de 150 lei și nu știe nimeni cum se programează. Informațiile furnizate de importator sunt incomplete. Mai mult, acel furnizor refuza orice detalii pe motiv ca produsul nu e cumpărat chiar de la el ci de la intermediarul în speță, General Sistems.
Ștefan
Ștefan2 ani în urmă
Doamna de la receptie trebuie sa invete sa discute cu clientii! Am 22 de ani, lucrez de la 18 ani, am fost ospatar, barman, am lucrat in USA prin W&T, dar niciodata nu m-am comportat cu o asa nesimtire cum s-a comportat doamna casier astazi cu mine, desi eram singurul client din incinta! Oricat de nedumerit as fi fost cu privire la ceea ce doresc sa achizitionez, nu meritam sa fiu tratat cu asa scarba, de parca era vina mea ca am venit acolo. FACEPALM!
Razvan Mocanu
Razvan Mocanu2 ani în urmă
Magazinul a fost ok demult. Acum cativa ani aveau o gama variata de piese electronice discrete. Acum cu site-uri precum farnell, tme pare ca s-a cam stins afacea la General System. Problema majora totusi este ca pe vremuri erau niste doamne foarte amabile. Vanzatorul care este acum e cam nesimtit si asta cred ca va afecta vanzarile si mai mult. Pacat..
Radu Vlad
Radu Vlad2 ani în urmă
Am avut nevoie de potențiometru de la casetofonul auto am fost cu componenta defecta si am primit ce căutăm vânzătoarea a fost de treabă .Recomand dacă știi ce vrei
Locații recomandate