/Galati/Magazin de electrocasnice

FLANCO Galați

Strada Brăilei 167, Galați 800343, România

FLANCO Galați
Magazin de electrocasnice
4
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HJ+2X Galați, România
+40 236 411 707
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Yocaresunt Yo
Yocaresunt Yo2 ani în urmă
Nu recomand. Am cumparat un produs de la de pe situl lor pe care l-am si platit si urma sa il ridic din magazin.Im momentul cand am vrut sa ridic pachetul mi sa spus ca comanda a fost anulata si daca vreau produsul pe care il patisem deja trebuia sa il mai platesc odata. Totala lipsa de respect pentru clienti. Nici nu s-au deranjat sa ia legatura cu mine sa imi spuna de ce au anulat comanda mea si cand o sa primesc bani inapoi. Nu o sa mai cumpar niciodata de la Flanco
Ionut Urban
Ionut Urban2 ani în urmă
Pai eu fost sa vad de eu televizor au preturi bune acum De care doreste Omul
Andrei Gorneac Andrei
Andrei Gorneac Andrei2 ani în urmă
Nu pot intra daca am 12 ani si nu am vaccin
Nicolae Enciu
Nicolae Enciu2 ani în urmă
Terminalul POS nu functioneaza, chiar angajatul de la ghiseu recunoscand asta dupa ce prima plata a fost nereusita. A doua incercare apare ca nereusita dar banii din cont au fost luati. Singura solutie e sa sun la banca emitenta a cardului sa fac refuz de plata.
Cu banii luati si timpul pierdut, am plecat din magazin fara produsul dorit urmand ca sa rezolv tot eu problema cauzata de terminalul POS din magazin de care se stia ca e defect!
Timp pierdut si nervi facuti degeaba!
Ciprian patrick
Ciprian patrick2 ani în urmă
Nu au o gama larga de telefoane!
Istvan Portik
Istvan Portik2 ani în urmă
Am fost să verific prețurile la tablete !
Sorin ursu
Sorin ursu2 ani în urmă
au acum in magazine revista cu oferte in care scrie pe prima pagina pe coloane televizoare frigidere si alea alea cu sumele care se fac reducere ,nimic mai fals ,progra,ul rabla de la guvern ,un nimic , iar daca vrei sa ieie ceva cu rabla doar dac cumperi ceva de min 800 roni cum am facut eu ,si primesti un voucher de 200 roni de la flanco pt care merita laude doar atat ca de la afm.ro liniste totala romania tara de nimic va dau un print sa vedeti cum merge programul rabla lehamite
Ilie Cezar
Ilie Cezar2 ani în urmă
Am sunat la ei in legatura cu programul RABLA pentru electrocasnice 2020 si nu mi-au raspuns. Am plecat la ei in magazin, si mi-au spus ca programul este activ. Apoi, dupa cateva minute, mi-au spus ca trebuie sa cumpar ceva de mimumum 900 de lei pentru a utiliza voucherul de 200 de lei aferent programului RABLA. Nici la televizor, dar nici pe site-ul lor nu scria acest lucru! Nu mai achizitionati de la Flanco! Sunt niste neseriosi!
Locații recomandate