/Dolj/Magazin de electrocasnice

Ankh Electronics

Bloc A4, Calea București 52, Craiova 200515, România

Ankh Electronics
Magazin de electrocasnice
4.6
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R89+9R Craiova, România
+40 743 036 837
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costi Nica
Costi Nica2 ani în urmă
Un magazin cu componente electronice bine aprovizionat, cu preturi corecte, personalul bine pregatit in domeniu. Recomand.
Nvira ForFan (HΛĐΣS)
Nvira ForFan (HΛĐΣS)2 ani în urmă
Este un magazin de electronice, aici ajung cand caut aparatura necesara pentru facultate, este mult mai accesibil ca pret, iar doamna care se ocupa de acesta este fooarte de treaba, stie si electronica si niciodata nu mia dat ceva daca nu stie la ce ami trebuie si daca ami este folositor.Magazinu este super, chiar merita o promovare mai buna.Tineteo tot asa. ^_^
Iuliu Iacob
Iuliu Iacob4 ani în urmă
Am căutat un lucru simplu; o telecomanda pt un televizor, e adevărat, un tip intrat de puțin timp în fabricație. Nu am găsit...Spre surprinderea mea, doamna care vindea( Popescu, daca nu mă înșel) a fost de o amabilitate desăvârșită. Fără că eu să îndrăznesc să o rog, s- a informat, a aflat tipul exact de telecomandă pe care o doresc și a comandat- o. Câteva zile m- a sunat să mă țină la curent cu evoluția comenzii apoi, a patra zi , m- a sunat din nou și mi- a comunicat , la fel de amabilă, că telecomanda a sosit și pot să o ridic. Gesturi mici dar pline de semnificații din partea unor oameni care fac cinste firmei la care lucrează.Va mulțumesc, doamnă, și mulțumesc Ankh Electronics.
Stefan Dinu
Stefan Dinu4 ani în urmă
Ankh este magazinul care imi satisface nevoile mele legate de electronica . Preturi mici comparativ cu alte magazine sau site-uri de unde trebuie sa cumperi cantitati mari . Recomand cu placere , oricand Ankh
Virgiliu-Doru Dogaru
Virgiliu-Doru Dogaru2 ani în urmă
Am cumpărat un aparat pentru teste electrice. Ce m-a impresionat a fost faptul că am fost avertizat ,că în cazul unei defecțiuni remedierea defectului durează, deoarece reparațiile se fac în țara producătoare.
Claudiu DDM
Claudiu DDM2 ani în urmă
Personal amabil,multe produse
Caluianu sorin
Caluianu sorin2 ani în urmă
Un magazin de componente electronice.
Nastasa Loredana
Nastasa Loredana2 ani în urmă
Nu recomand. Preturi foarte mari la telecomenzi. 50lei o telecomanda si in auchan 17lei. Tilhari la drumul mare
Locații recomandate