/Dolj/Magazin de electrocasnice

Altex

str. Calea Severinului, nr. 3, Complex Comercial Billa iesirea spre, 200188, România

Altex
Magazin de electrocasnice
4.2
798 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGG+PQ Craiova, România
+40 251 590 200
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Adriana Mihaela Oanta
Adriana Mihaela Oanta2 ani în urmă
Am cerut ajutorul unui domn de aproximativ 55ani. Doream un produs... Am spus ca am văzut pe site ca au pe stoc produsul, iar răspunsul a fost pe un ton ridicat"dar n-aveti dvs cum sa vedeți ce e în magazinul nostru". Am mai solicitat câteva întrebări, răspunsurile au fost tot intr-un dezinteres total, prin urmare am plecat și am făcut comanda in alta parte.
Maryus Maryus
Maryus Maryus2 ani în urmă
Preturi mari in aceasta perioada a reducerilor zic ei.Au profitat din plin de acele vouchere oferite de stat si au crescut preturile la toate gunoaiele vandute pe site.Asta nu este comert,este jaf.
Damian Dan
Damian Dan2 ani în urmă
Pregătire foarte proasta a angajaților, nu știau caracteristicile produselor și lipsa de respect fata de clienți. Dezinteres total, nu recomand!
Madalina Dimieru
Madalina Dimieru2 ani în urmă
Buna ziua, soferii care au venit la adresa sa aduca produsul, au intrebat persoana care era in apartament cat are tariful, si nu s a inteles gresit, deoarece a intrebat de 2 ori! Oare nu se mai gasesc oameni profesionisti pentru angajare?
Geo geo
Geo geo2 ani în urmă
Cei din magazin nu dau detalii complete despre produse. Nicj nu știau cum funcționează un termometru de camera nici ce tip de baterii folosește fiecare.
Crim Comis
Crim Comis2 ani în urmă
De ce nu suntem lăsați să intrăm să cumpărăm? Justificarea legală,vrem sa o știm, alcătuită de armata de avocați de doar 2 lei pe care-i aveti.....si daca s-ar putea, scrisa
Catalina Tudora
Catalina Tudora2 ani în urmă
Personalul din magazin merita 5 stele, dar dau o stea pentru livratorii produsului care nu au avut un comportament normal și decent!In urma cu o luna am mai făcut o comanda iar acei livratorii s-au comportat exemplar, dar din cauza ultimilor livratorii nu voi mai comanda de la Altex , nu vreau sa mai am contact cu astfel de persoane.
Daniela Cojocaru
Daniela Cojocaru2 ani în urmă
Personalul din magazin ok dar...."livrare la domiciliu în doi????? "Nu prea cred.A fost o singură persoană cu care a trebuit să încarc vechiul produs și să-l descarcăm pe cel nou și asta nu-i ok .Nu toată lumea este disponibilă fizic la efort.Cele 5 steluțe sunt pentru personalul din magazin.Ca și livrare la domiciliu lasă de dorit.
Locații recomandate