/Dambovita/Magazin de electrocasnice

Flanco Targoviste Muntenia

Complex Muntenia, Bulevardul Independenței 1, Târgoviște 130104, România

Flanco Targoviste Muntenia
Magazin de electrocasnice
4.2
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFG7+FJ Târgoviște, România
+40 245 612 227
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Paul-Claudiu Mocanu
Paul-Claudiu Mocanu2 ani în urmă
Daca se pot da si stele cu minus as fi bucuros sa o fac. Regret ca am ales Flanco ! Dai comanda se achita si livrarea o arunca catre un curier cu care nu ai contact mai mult de un awb. Iti zic 4 zile prinzi doua sarbatori legale (la care ti se spune cand faci comanda ca ei le lucreaza) dupa o intoarce si iti spun patru zile lucratoare si ca sarbatorile legale nu sunt lucrate. Profesionalism zero. Ca si replica a angajatilor Flanco a fost sa fac retur totul si sa ma duc la Altex. Urat din partea voastra. Sper ca aceasta recenzie sa ajunga la superiorii din Flanco care poate nu sunt atat de impertinenti precum lucratorii comerciali. Nici macar un numar de telefon nu iti pot da de la curier...
Promit ca nu va mai exista o alta colaborare cu acest lant de magazine.
Stanciu Bogdan
Stanciu Bogdan2 ani în urmă
O stea? Cam mult.... Mă duc cu soția, hotărât să cumpăr un Samsunf Q led de 138cm. Apare un puști de 26-30 de ani,căruia puteam lejer să-i fiu tată și îmi spune de ce am schimbat postul la tv. Scuze Flanco,ati pierdut un clulient!!!!
Sergiu XXL
Sergiu XXL2 ani în urmă
Aveți angajați foarte nesimțiți. În afară de faptul ca vorbesc cu clienții la "per tu", când am cerut informații despre o pereche de căști gaming, mi-a răspuns un puștan "frezat", că "vezi și tu prin magazin, pe lângă jocuri". Iar când i-am cerut să-mi dea de la raft o pereche de căști, mi-a raspuns sec că el are altă treabă si nu poate să mă ajute, "daca vrei așteaptă să termin și vin si la tine". Joi 7.10.2021,flanco, muntenia, Târgoviște ora 19.
Elena Dragos
Elena Dragos2 ani în urmă
Amabilitate,foarte multe produse,multe mărci,ai de unde alege,personalul oferă informații,un mate ajutor pt a alege ce cauți.
Eduard Andreescu
Eduard Andreescu2 ani în urmă
Multe prețuri mai mari decât pe site. Bun de vizitat, înainte de a comanda online.
Adrian Manta
Adrian Manta2 ani în urmă
Un magazin în care găsești tot ce vrei de la telefoane până la televizoare
Andreea Deea
Andreea Deea6 ani în urmă
Firma nu este asa de serioasa in legatura cu produsul si teanspirtul produsului. Cumperi un produs si te trezesti cu altul acasa si cu livrarea intarziata. In rest este partial ok ca firma.
Mihaela petcu
Mihaela petcu2 ani în urmă
🤩🤩🤩
Locații recomandate