/Constanta/Magazin de electrocasnice

Tonis Trade Doraly Mall

Doraly Mall, Șoseaua Mangaliei 84, Constanța 900008, România

Tonis Trade Doraly Mall
Magazin de electrocasnice
4.2
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JWF+JQ Constanța, România
tonis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Dodita
Marian Dodita2 ani în urmă
Produse diverse,din păcate sortiment sarac de telefoane.
Ion Ionita
Ion Ionita3 ani în urmă
Un magazin aprovizionat se poate și mai bine.
Personalul este amabil.
Paula Crăciun
Paula Crăciun4 ani în urmă
Aici poti lua electrocasnice in rate.preturi bune.gasiti orice va trebuie in casa.am cumparat de multe ori de aici.
Alex bucur
Alex bucur4 ani în urmă
Daca vreti sa faceti rau cuiva, trimiteti-i sa cumpere de la Tonis Trade!

De ce sa NU cumperi de la Tonis Trade?

Pentru ca sunt o companie cu mental de politician roman. Daca e vreo problema la o comanda sau la vreun produs...e vina altcuiva, nu e vina lor si nu isi asuma responsabilitatea pentru nimic. Garantii, retur gratuit, respect pentru client NU EXISTA!

Recent am achizitionat on-line un produs de la aceasta companie, a ajuns avariat si inca ma duelez cu reprezentantii companiei pentru a primi ceea ce am comandat: un produs nou, fara defecte. Ba e vina mea, ba e vina curierului, ba trebuie sa platesc daunele eu. O experienta oribila. Feriti-va de aceasta companie.
Cristi Aldea
Cristi Aldea2 ani în urmă
JALNIC! O firma neserioasa! Am achizitionat un frigider de pe siteul lor , frigider ce beneficia de o promotie cu un aspirator gratis.Am achitat produsele pe loc cu cardul . In scurt timp am fost contactat de un reprezentant al societatii pentru a confirma comanda trimisa si m-a asigurat ca voi primi si aspiratorul gratuit. Mai tarziu in aceasi zi am fost din nou sunat si mi s-a transmis ca au predat comanda curierului, dar fara promotie , pentru ca de fapt nu este nici o promotie !!! Reclama mincinoasa ! Despre produs nu pot spune nimic deocamdata deoarece nu a sosit inca; dupa o saptamana.De evitat cumparaturile de la ei !!!
Magda Petrescu
Magda Petrescu2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta de shopping online. Coordonare magazin-curier zero, informatii tehnice - nul , te trimit la service, service care spune ca nu are cunostinte de (x - ce aveam eu de intrebat). Vreau sa iau legatura cu producatorul , pe site-ul producatorului este telefonul Tonis si o adresa de email nefunctionala. Fac comanda pe site si astept produsul in ziua in care mi se comunica ca vine, nu vine nimeni , nu ma suna nimeni .. sun eu la magazin , mi se spune ... atentie.. EPIC raspuns " Sunati la site!" Pai.. pe site e numarul asta de telefon ! " Nu stiu doamna, daca veneati in magazin stiam sa va dau detalii, dar asa .. ati luat de pe site, sunati pe site" Pai.. site-ul este al vostru ! Sa inteleg ca ma tratai altfel daca veneam sa iau din magazin? Ne impuie toti capul sa stam acasa, sa platim online, sa nu haladuim aiurea si tu imi spui ca ai fi stiut sa imi dai date daca luam din magazin. Ma desconsideri daca am cumparat de pe site ? Vine produsul, nu mai am chef nici de verificare.. il folosesc , aflu ca are o HIBA MAJORA de securitate! Vreau sa il dau retur.. Mai bine dadeam banii unui sarman , ala zicea " multumesc" poate. Aici , zici ca l-ai omorat pe tata in felul in care te trateaza. Numai cand iti trag banii de pe card nu au nici o greutate sau confuzie. Nu mai iau de aici nici daca dau pe gratis ceva!
Ionut Ciprian Radu
Ionut Ciprian Radu2 ani în urmă
Promotii de black friday cu preturi la deruta, comenzi neonorate/anulate fara o justificare.
Nu recomand!
Lizeta Bogdan
Lizeta Bogdan2 ani în urmă
Am devenit clienta fidelă a magazinului datorită ofertei variante de mărfuri electrocasnice, ofertelor și profesionalismului personalului.
Locații recomandate