/Bihor/Magazin de electrocasnice

Flanco

B-dul Decebal, nr. 61 A, Oradea 410214, România

Flanco
Magazin de electrocasnice
4.1
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W58+MF Oradea, România
+40 259 708 139
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Cormos claudiu
Cormos claudiu2 ani în urmă
Nota 1 pentru colaborare cu cei de la depanero
Au trecut 7 zile de când n au venit la instalare
Prima ai ultimadata
Bianca's Colors
Bianca's Colors2 ani în urmă
Am luat produs sigilat din magazin (Xiaomi mi ART band 4c) care nu pornește nici conectat la alimentare.
Nu recomand!
Romi Gregor
Romi Gregor3 ani în urmă
Personal foarte amabil, raspund rapid la telefon, la magazin am fost intampinat foarte rapid si mi-au raspuns prompt tuturor intrebarilor puse. Domnul inalt cu ochelari a fost foarte de treaba. O sa mai revin in magazin. Recomand cu mare drag!!!
Never Give back
Never Give back4 ani în urmă
Evitați acest magazin..nu oferă toate informațiile despre produse,și nu are personal instruit pentru așa ceva...Am cumpărat un blender si cel cu care am vorbit de acolo nu mi-a oferit toate informațiile despre acest produs ca urmare după prima utilizare acesta s-a defectat,când am mers să mi-l schimbe m-a uimit răspunsul administratoarei care a zis:"nu ni se pare a fi necesar să oferim informații despre lucruri care sunt normale"(Și când îl cumpărasem am precizat că nu am mai avut nici'un blender și de aceea aveam nevoie de ajutor din partea lor)..după toate acestea mi sa zis că e din cauza mea că s-a stricat deci garanția se poate anula.Să le fie rușine celor care conduc acest magazin..Dacă citește vreunul dintre șefi acest review mesajul meu e unul singur: Roata se intoarce!;)
B M
B M4 ani în urmă
Atentie!! In acest magazin produsele sunt mai scumpe decat pe situl Flanco (expl: produs pe site 349, in magazin 369, diferenta de 20 lei). Probabil cineva isi face un comision pe langa salariu.
Andrei
Andrei4 ani în urmă
Flanco: Prețurile sunt diferite față de website, dar asta nu e o problemă... Am vrut prețul de pe website pentru un produs, și am auzit-o pe șefa de magazin că: diferența este prea mică (10 RON) și că nu o pot plăti...?! altfel, angajații sunt amabili
Ádám Cseh
Ádám Cseh4 ani în urmă
Cand am intrat in magazin imediat a sarit un angajat pt ajutor. Asa ar trebui in fiecare magazin. Angajatii chiar se pricep la produsele vandute in magazin! Bravo!
Ionel Pascu
Ionel Pascu2 ani în urmă
Mereu cumpăr electro casnice si electronice de la magazinul dumneavoastra de la Franco! Sunt foarte multumit de produsele cumpărate!
Locații recomandate