/Sibiu/Magazin de computere

Top Net

Strada Nicolae Iorga 48, Sibiu 550361, România

Top Net
Magazin de computere
3.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J5+Q6 Sibiu, România
+40 269 234 488
topnetsibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan C
Stefan C2 ani în urmă
Am cumpărat un caddy de 50 lei, mi s-a părut cam scump, pe emag e 20 lei, același caddy. Mai și lipseau șurubelnița și două șuruburi.
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
De cand a inceput pandemia, a fost inchis si asa a ramas. Ar trebui dezactivat din cautarile google, sa nu mai apara. M-am pacalit odata am mers prin ploaie pana acolo, si era inchis. Desi in Google aparea cu program valabil si deschis.
Adrian Panțiru
Adrian Panțiru6 ani în urmă
Am mers acolo cu leptopul, am spus ca vreau sa fie sters tot din el si sa se bage din nou windowsul si ati facut rahatul prastie ..... windowsul nici vorba sa fie schimbat de sters din el nimic mi-au pus un antivirus si mi-au mancat 80 de lei pentru ce ? Asa va respectati voi clientii ? Va zice omul ceva si voi faceti exact altceva . Va puteti apuca de impins vagoane in gara fratilor ca sunteti niste excroci !!!! Sunteti cel mai de rahat service !!!!!
Lupp Flavia
Lupp Flavia6 ani în urmă
Multumita de modul in care mi-au curatat fizic laptopul (praf etc).Antivirus reinstalat. Deranjata de faptul ca imi promisesera ca va fi gata in 24h si ca ma vor suna. Nu au facut-o. A trebuit sa-i contactez eu (altfel intreg weekendul ramaneam fara laptop). Programul lor e doar pana la 17:00, nu 18:00 cum apare aici.
Negru Iulian
Negru Iulian6 ani în urmă
Magazin pentru cunoscători și nu numai...
Ion Viorel Popescu
Ion Viorel Popescu6 ani în urmă
multi ani de colaboarea foarte buna!
Co5m1n C
Co5m1n C8 ani în urmă
ar trebui sa deschideti o gogoserie in locul profilului pe care considerati ca-l faceti profi;
am venit cu o unitate desktop, care se tot restarta , lucru destul de enervant, si meseriasul de acolo dupa lungi diagnosticari , imi zice sa schimb HDD-ul; l-am schhimbat evident, insa problema a persistat in continuare, pe care tot eu am depistat-o prin montarea unei placi de sunet dedicate in locul celei integrate (cost placa audio-25 lei ), rezultatul fiind unul pozitiv :)
Hal de service si de profesionisti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sasha
Sasha2 ani în urmă
Cand au aparut pe piata nu aveai ce reprosa.
Odata cu trecerea anilor tiind sa cred ca s-au plafonat.
Am dus o unitate la service...comunicare service-client 0, dupa indelungi telefoane sa constatat ca e placa arsa,a 2 zi le-am dus alta niciun telefon de comunicare in ce stadiu se afla...satul am ridicato cum am duso...
Profesionalism 0.
Nu recomand serviciile TopNet Sibiu.
Locații recomandate