/Sibiu/Magazin de computere

A&A Computers Shop

Bulevardul General Vasile Milea nr. 11A, Sibiu 550331, România

A&A Computers Shop
Magazin de computere
4.7
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5Q3+68 Sibiu, România
+40 369 427 555
aashop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin Teascu
Dorin Teascu2 ani în urmă
Servicii de calitate. Probleme de PC\Laptop rezolvate\solutionate rapid.
Emil Alexe
Emil Alexe4 ani în urmă
Personal deosebit de amabil și priceput. Produse de calitate la prețuri bune.
Gabriel Cazacu
Gabriel Cazacu2 ani în urmă
Discutia cu dl. manager Crist** Adri** a decurs intr-un mod inadecvat iar , la final, intrucat nu am putut accepta ceea ce ne cerea,a decis sa se razbune. Dumnealui, in calitate de manager, nu stie ca in economia de piata o negociere este libera si ca, la final, indiferent daca obtine pretul dorit sau nu, trebuie sa isi trateze partenerul de discutie in mod civilizat.

Inteleg ca ati revenit cu o acuza asa ca va rog respectos sa faceti dovada ca vi s-a infirmat vreo oferta publica si ca vi s-a solicitat alt pret decat cel afisat. In plus, va rog sa faceti dovada ca ati comandat ceva la noi iar noi nu am sustinut oferta conform comenzii plasate. Daca nu puteti face astfel de dovezi, aratati ca ne-ati calificat "speculati" in mod nedrept, neeexistand absolut niciun temei in acest sens.
PRO DATA
PRO DATA2 ani în urmă
Nu recomand.
Nu recomandam clientilor sau partenerilor sa incerce sa beneficieze de servicile dvs. deoarece nu folositi un limbaj politicos si faceti afirmatii acuzatoare, fara niciun temei. Nu exista nicio comanda din partea dvs., nu exista nicio modificare de pret pentru vreo comanda pe care ati fi facut-o la noi. Nu suntem obligati sa va livram produse in conditii pe care incercati dvs. sa ni le impuneti si nici sa va servim la un pret impus de dvs. Negocierea preturilor este un proces liber iar, daca la final, partile nu cad de acord, nu va obliga nimeni sa cumparati produse de la noi in alte conditii decat cele pe care le doriti dvs. dar nici pe noi sa va livram produse in conditiile pe care ni le solicitati dvs. Cat priveste referirea la o convorbire telefonica, va rog sa aduceti probe ca lucrurile stau cum le prezentati dvs., altfel vom considera afirmatiile dvs. publicate prin platforma Google ca fiind calomnii si ne rezervam dreptul de a ne apara in instanta onoarea si drepturile.
OVIDIU PERIEANU
OVIDIU PERIEANU2 ani în urmă
Workstation-urile vândute de ei că reseleri sunt foarte bune, bat echivalentele financiare făcute "din bucăți", cel puțin ce am luat eu pt colaboratori (Fujitsu fiind favoritul meu). Pentru asta dau 5 stele, restul e tăcere :)
Save Android
Save Android2 ani în urmă
Laptopul cumpărat nu este compatibil cu Windows 11. Înainte să îl cumpar, am specificat că vreau să pun un sistem de operare cât mai nou. Windows 10 este vechi deja. Acum ce fac, am dat bani pe un laptop și peste 1-2 ani nu o să mai am actualizări?
Marcu Radu
Marcu Radu2 ani în urmă
Cei mai calificați din Sibiu să îți construiască pc-ul ideal pentru bugetul tau!
Viorel-Petru Cosar
Viorel-Petru Cosar2 ani în urmă
Promptitudine in comenzi, preturi accesibile, sfaturi foarte utile de la personal in luarea deciziilor.
Am facut peste trei achizitii ( 3 laptopuri + 1 imprimanta de la ei precum si alte accesorii ) si de fiecare data am fost foarte multumit de produsul ales.
Se ofera de fiecare data garantie la produsele vandute iar service-ul post vanzare este promt si eficient.
Produse vandute pentru buzunarul tuturor.
Locații recomandate