/Salaj/Magazin de computere

Altex

Piața Iuliu Maniu, nr. 25, Complex Comercial Silvania, Zalău 450016, România

Altex
Magazin de computere
4.2
347 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53H3+HX Zalău, România
+40 260 612 822
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bebebalas Balas
Bebebalas Balas4 ani în urmă
Au mințit ca aduc combina până la scara blocului. Atenție, o aduc doar pana unde poate mașina să ajungă. De acolo te descurci. Produsul sigilat este zgâriat din fabrică.
IOANA STEFANESCU
IOANA STEFANESCU4 ani în urmă
Am cumpărat o mașina de spălat .Personalul a fost amabil si promt in ceea ce privește infirmațiile pe care le-am solicitat .
Cătălin
Cătălin5 ani în urmă
Un personal foarte recalcitrant, exclus 1/2 băieți care te mai ajută, de manager nu mai spun, un îngmfat si ironic de om nu cred ca mai exista, iar cu politica lor de magazin pentru produse e sub orice critică, Nu recomand, cu toate ca de la ei am facut majoritatea cumpărăturilor electrocasnice pana la telefoane, laptopuri, masină de spălat etc, când vine vorba de returnare e jale, caută tot felu de motive să nu îți mai înlocuiască sau îl ia înapoi.
Alex Gaciu
Alex Gaciu5 ani în urmă
Altexu din zalau este unica atracție de a amea pentru a merge "la Silvania" renumita clădire di Zalau clădirea nu are multe plângă PEPCO este Altex destul de ok pentru mine nu am facut nici-o data confruntarea prețurilor dar am cumparat anumite lucruri cu pret redus, este ok dar este acolo dot pentru nevoi majore.
Mihraly marcus
Mihraly marcus5 ani în urmă
Da...iti alegi produsul de la raft la un preț (259.90)...si pana ajungi la casă...descoperi ca e putin mai scump 299.90...misto asa-i? 😝😝😝... si asta de Black Fraierday de primăvară .
Alice Edith
Alice Edith5 ani în urmă
Personalul are o atitudine foarte urâta și ironica fata de clienti( ca și cum ți-ar da gratis ceva vezi doamne ) , care nici măcar nu se deranjează sa zică “ buna ziua” sau “mulțumesc “ , după ce se fac cumpărături de la ei .
Managerul pe ziua respectiaca care era , a zâmbit la fel de ironic după ce s-a atras atenția ca doamna de la casa vorbește foarte urat cu clienții fără ca sa se deranjeze sau sa întrebe măcar despre cine este vorba ..
Mariana Geta Roman
Mariana Geta Roman6 ani în urmă
Un magazin care îmi place tare mult! . Personal amabil și gamă variată la produse cu preturi accesibile! .
Ovidiu B
Ovidiu B2 ani în urmă
Acest magazin s-a închis. S-au mutat cu "arme si bagaje" in locația din Zalău Value Center. Magazinul a fost relativ ok, mai ales când promotional preturile reveneau la valorile corecte. Personalul destul de plictisit, dar oarecum amabil (deh, după câți bani primesc si ei).
Locații recomandate