/Prahova/Magazin de computere

Bycol Services - Imprimante Copiatoare Mfc & Consumabile, Calculatoare Servere All in One Pc Mini Pc

Strada Gheorghe Doja, Ploiești 100151, România

Bycol Services - Imprimante Copiatoare Mfc & Consumabile, Calculatoare Servere All in One Pc Mini Pc
Magazin de computere
4.7
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2W8+MJ Ploiești, România
+40 244 546 472
bycol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ancuta Niculescu
Ancuta Niculescu2 ani în urmă
Servicii prompte și de calitate. Personal amabil și eficient
Tamas Vargyasi
Tamas Vargyasi2 ani în urmă
Comandat 2 monitoare SH, expediat in aceasi zi, livrat in ziua urmatoare. Foarte bine impachetat, nota 10. Produsele arata foarte bine. Mi-a placut promptitudinea de care au dat dovada si seriozitate.
Mihail dan matei
Mihail dan matei2 ani în urmă
am luat un miniPC secondHand. echipa a raspuns foarte prompt si intelegator la o mica problemuta aparuta... miniPC-ul curat la interior, fara praf; acum am calc online pt. copil + mediaplayer
Dragoș Iorgulescu
Dragoș Iorgulescu2 ani în urmă
Am dat peste această firmă atunci când căutam o sursă de încredere pentru sisteme second-hand/refurbished, în vederea construirii unui laborator de rețelistică (în scop didactic). Nu mai lucrasem cu dânșii, dar am fost foarte plăcut surprins de oferte, detaliile oferite pentru fiecare articol și disponibilitatea dânșilor pentru comunicare prin WhatsApp, primind lămuriri suplimentare într-un timp foarte scurt.

Cea mai mare surpriză a fost când a venit coletul. Totul a fost foarte bine împachetat, în folii protectoare cu bule, polistiren și burete din plastic. Mai mult, fiecare articol din comandă era bine împachetat în folie plastifiată, iar articolele în sine erau foarte curate și vizibil îngrijite.

Voi apela la dânșii în viitor.
Gabriel mihai
Gabriel mihai2 ani în urmă
Am achiziționat un sistem de la aceasta firma, recunosc nu sunt expert în calculatoare, am configurat un sistem care pentru mine este ok ssd 254 cred, după 364 zile a crăpat, am fost la service cu toate ca sistemul arata ca să blocat la data de 02.07.2021, iar factura de achiziție era în 04,07.2021, nu am primit garanție, în schimb au pus un alt ssd, second-hand la care am plătit 200 lei garanție 3 luni, bătaie de joc, nu recomand aceasta firma.
Art Room Dragos
Art Room Dragos2 ani în urmă
Super profesionisti. Totul ca la carte. Am comandat produsul seara, dimineata la 9 aveam mail de confirmare si expediere comanda. A doua zi era la mine. Ambalat perfect, putea sa cada si de la etajul 4 ca nu patea nimic.
Extrem de multumit! Recomand!
Grosu-Tiu Liviu Catalin
Grosu-Tiu Liviu Catalin4 ani în urmă
Am comandat 2 mini pc-uri. De la inceputul comenzi si pana la sfarsit totul a fost mai mult decat ok. (poze cu produsele care vor fi livrate, verificarea lor inainte de a fi livrarate pentru a evita orice situatie neplacuta, comunicarea super ok). O sa mai comand cu siguranta de a ei. Multumesc pentru produse si serviciile oferite.
Tc tc
Tc tc2 ani în urmă
Recomand, am achiziționat și primit exact ceea ce era prezentat cu maximum de detalii pe site. Echipă de vânzări cu profesionalism, atitudine sociabilă și foarte prompți în pregătirea, livrarea și primirea comenzilor.
Locații recomandate