/Mures/Magazin de computere

PC House

Strada Aurel Filimon 6, Târgu Mureș 540035, România

PC House
Magazin de computere
4.2
268 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHW5+QM Târgu Mureș, România
+40 733 103 628
pchouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabor Tociuioppp
Gabor Tociuioppp2 ani în urmă
Este un magazin pc hause mai exact computere , electronica , cabluri, hard , laptop, este situat pe o straduta este ok
Agamon
Agamon4 ani în urmă
Vanzatorii se comporta ca niste urangutani cu clientii, daca le intrebi de o problema iti raspund sec si fara sens. Am cumparat un HDD si era cu parola iar cand am sunat sa intreb care e parola nu am fost luat in seama. Mai mult, daca vreti sa cumparari windows cu licienta si sa primiti doar instalarea desigur fara licienta, apelati la pc house! #svftdrq
Matei Marius
Matei Marius4 ani în urmă
Printre cele mai bune sau poate cel mai bun magazin din judet cand vine vorba de calculatoare refurbished, cu un super pret la licente, de nici nu merita sa alegi alte variante.
Gabriel Stefan
Gabriel Stefan2 ani în urmă
Locul unde îți poți găsi calculatorul, nou, sau recondiționat. Eu sunt foarte mulțumit de alegerea unuia din a doua categorie !
Iulian Pascalau
Iulian Pascalau2 ani în urmă
Experienta foarte buna. Am comandat un server Dell Power Edge R710 care a venit impachetat corespunzator (a fost invelit in spuma poliuretanica), curatat impecabil si care functioneaza bine. Nu stiam cum va functiona cu sistemul de operare Ubuntu Server intrucat cei de la Dell nu recomanda (au parteneriat cu MS). Am pus varianta 20.04.1 si se impaca de minune. Recomand.
Aldor Balazs
Aldor Balazs2 ani în urmă
Eu personal nu pot sa recomand produsele refurbished. Am cumparat 3 produse (laptop, PC tower si monitor) cu 2 din 3 am avut probleme. Laptopul l-am dus inapoi in garantie, s-a lucrat la el 2-3 saptamani, s-a inlocuit ceva, dar problema a reaparut la scurt timp. L-am dus in alta parte, s-a reparat si functioneaza fara probleme de atunci. PC tower are o problema intermitenta, l-am dus in service l-am primit inapoi cu mesajul ca nu s-a observat problema constata si s-a facut o reinstalare a sistemului de operare. PC-ul are acelasi defect in continuare (sunt zile in care restarteaza o data la 5-10 minute, deci e inutilizabil). Personalul e amabil, dar cu produsele second-hand cred ca depinde putin si de noroc.
Kiss Szabolcs
Kiss Szabolcs2 ani în urmă
dupa ce am aspetpat aproape o saptamna dupa laptopul platit in avans pe webshop , am primit un model fara camera web..... sper sa nu mai inselati si pe altii. P.S. am ales modelul cu webcam, care era mai scump , ati avut doua modele unul mai scump cu aprox 100 ron eu acesta l -am platit... atasat screenshot cu produsul comandat
Ioan Covaciu
Ioan Covaciu2 ani în urmă
Angajații magazinului sunt ceva mai "reci" dar la subiect și te îndrumă rapid spre produsul dorit.
Locații recomandate