/Ilfov/Magazin de computere

Easy Media - Avast/AVG Antivirus Romania

Intrarea Viitorului 8, Roșu 077042, România

Easy Media - Avast/AVG Antivirus Romania
Magazin de computere
4.5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2X4+FQ Roșu, România
+40 372 791 997
easymedia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Papp Sebastian Georgian
Papp Sebastian Georgian2 ani în urmă
Am comandat prin Emag 2 mouse-uri Microsoft Arc de la acestia, unul din ele a cedat dupa doar 2 saptamani, insa l-au schimbat ulterior.

Suportul oferit pe mail a fost rapid.

Solicitati si certificatul de garantie al produsului, eu nu l-am primit nici in platforma Emag, nici cand a sosit produsul, l-am solicitat in format electronic via e-mail direct de la seller.
Grinzy
Grinzy4 ani în urmă
Cam neseriosi. Am comandat un produs de la ei prin emag, am achitat cu cardul.
Desi produsul era pe stoc cand l-am comandat, nu au livrat nimic si ulterior mi-au spus ca defapt nu e pe stoc. In final s-a rezolvat totul ok.
Csanad Szoverfi
Csanad Szoverfi4 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte neprofesionist - și-au marcat produsele drept „pe stoc” și nu le-au putut livra în timpul promis. Apelurile telefonice nu au fost răspuns și nu au nici un apel de la ei. Am trimis o cerere scrisă, poate voi primi un răspuns.

(Original)
Highly unprofessional - they have marked their products as "on stock" and they couldn't deliver them in the promised time. Phone calls were not replied and there were no call back from them. I have sent a written claim, maybe I'll get an answer.
KIDFASTER
KIDFASTER6 ani în urmă
Cenusa Laurentiu
Cenusa Laurentiu10 ani în urmă
Folosim pentru calculatoarele de la firma Avast Antivirus si suntem foarte multumiti de performantele acestui anti-virus. Comparativ cu vechea solutie, acum nivelul de protectie a crescut, Avast consuma mult mai putine resurse hardware(deci poate rula si pe statiile mai putin performante), filtrarea mailurilor este mult mai rapida si mai sigura si(ceea ce ne incanta cel mai mult) Avast isi face update si filtre proprii de securitate fara a interactiona foarte mult cu utilizatorul.
Liviu Baltoi
Liviu Baltoi10 ani în urmă
Folosesc Avast Antivirus de aproape 4 ani si sunt foarte multumit de calitatile excelente de protectie impotriva virusilor. Daca aducem in discutie resursele consumate, la acest capitol pot spune ca este cel mai bun antivirus folosit de compania pe care o reprezint.

Recomand cu toata increderea Avast Antivirus / Easy Media SRL
Gabriel Teodorescu
Gabriel Teodorescu2 ani în urmă
Cristian Smaranda
Cristian Smaranda2 ani în urmă
Locații recomandate