/Galati/Magazin de computere

Altex

Shopping City, Bulevardul George Coșbuc nr. 251, Galați 800506, România

Altex
Magazin de computere
4.3
492 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F22J+Q9 Galați, România
+40 236 423 964
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Popa Danut
Popa Danut2 ani în urmă
Băieții noștri si au luat pauza si am așteptat o ora dacă va puteți imagina pentru un aparat de cafea, noroc ca in mall e net de la emag sa pot da review u asta, efectiv bătaie de joc, as fi mers la emag dacă puteam astepta 2 zile livrarea dar a fost urgent, organizați va din timp si mergeți la emag, recomand
Alecsa Argentina
Alecsa Argentina2 ani în urmă
Am luat acum o luna o tastatura, un monitor și o unitate. Și ce credeți după 2 sapt unitatea nu mai funcționează. Când m-am dus la ei sa constant cu stupoare ca nu se schimba produsul se repara. Niște regulii absurde nu mai cumpăr în veci nimic de la ei.
CG SnK
CG SnK2 ani în urmă
Aceasta poveste se intampla pe data de 11.06 la ora 16:30-17 am vrut sa imi cumpar niste casti de la un magazin si le-am gasit in Emag , le cumpar, vreau sa le desfac, am intrat cu varu' meu in Altex , si am zis sa nu intru in magazin ca o sa imi ceara la sfarsit bonul sau sa le platesc, ies din magazin cu varul meu , si trec de 4-5 magazine si vine un angajat de la altex sa ii arat bonu' ca a vazut o colega ca eu le-am desfacut si cand colo doar el ma vazut cand le-am desfacut la intrare si nu mi-a reprosat nimic atunci, si dupa sa vii sa imi reprosezi ca "te-a vazut o colega cum le desfaceai " se uita pe bon 1 minut nu vede nimic suspesc si dupa repede pleaca..
Arat bonu' la intrare, nu ma intrebi nimic, ma lasi sa trec, si dupa vii dupa mine ca le-as fi luat de acolo, in principal eu stiu ca "la unele produse mai scumpe se pune un fel de alarma pe el" si daca "furam" suna la iesire..
Dar ce sa mai cer, 3 neuroni, 2 plecati in vacanta si 1 mort (angajatu' de la Altex Shopping City Galati) !
Am inteles angajatii de la Altex "creier" aveti ;)
AndyStudios TM
AndyStudios TM2 ani în urmă
Am găsit ce-mi trebuia,personal amabil,chiar am schimbat produsul fără probleme...
Munteanu Adi
Munteanu Adi4 ani în urmă
Peisaj frumos. Parcare mare. Magazinele sunt foarte ok. Am gasit lucruri ieftine, la oferta pe bune. Merg aici ori de câte ori am ocazia deși locuiesc la peste 250 km distanță. Recomand.
Alexander
Alexander4 ani în urmă
Cei mai praf...Am vrut să cumpăr un mixer vertical mi-a arătat unul cu chopper-ul din inox si am primit unul din plastic...cand l-am întrebat de ce nu a zis ca unul e de plastic si altul de inox agentul de vanzare a zis ca ce am întrebat.....niste nesimțiți am vrut să plătesc mai mult in ideea ca primesc ceva mai bun însă am primit mult si prost( cel care avea pretul mai mare avea mai multe accesorii însă de plastic). I-am zis s scoată eticheta de la produsul expus pentru a nu a mai duce oamenii in eroare si a zis ca pune etichetele unde vrea el.( zici ca era magazinul lui mă-sa).
Stefan Stf
Stefan Stf2 ani în urmă
Am ales singur un produs,nu aveam nevoie de ajutor,doar ca era încuiat dulapul unde era depozitat si a trebuit să rog pe cineva sa imi deschida si sa mi-l dea. Primul angajat mi-a zis ca nu e el pe acel raion si a plecat,al 2lea m-a direcționat către alți 2 angajați care stăteau de vorbă in spate. Acei 2 angajați m-au ignorat, aveau o discuție prea interesantă amândoi cu un cumpărător care a apărut fix atunci. M-am linistit si am plecat fără să mai cumpăr
Pavel racovcen
Pavel racovcen2 ani în urmă
Prețurile online diferă de cele din magazin ceea ce mi se pare ilogic, hai să zicem că în magazin ar fi fost mai ieftine produsele că mă duc eu personal să le ridic și nu mai au transport, dar la ei este invers, online mai ieftin decât în magazin!
Locații recomandate