/Dolj/Magazin de computere

STONET Computers

Strada Libertății 2, Craiova 200421, România

STONET Computers
Magazin de computere
3.9
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8R+W9 Craiova, România
+40 251 417 816
stonetcomputers.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Iulian
Alexandru Iulian2 ani în urmă
S-au mutat mai sus catre Tipsy Bar,

Experienta total negativa , am impresia ca omul consuma alcool, mi-au "pierdut" placa video pe care o inlocuisem, tarif enorm comparativ cu pretul pietei , incearca sa te fraiereasca lafel ca la un service auto , sunt niste bisnitari , mai ales baietii tineri. Se uita unul la altul cand ii pui in fata faptului implinit si le scade iq-ul brusc. Imi sunt datori cel putin 200 de lei.
Nu raspund la telefoane cand ii cauti , nu rezolva la timp , nu respecta programul afisat, nu elibereaza chitante pe servicii sau produse.

Ar trebui vizitati cu protectia consumatorului.

Nu alegeti Stonet !!!!!!!!!!!!!
Alexandru Agulescu
Alexandru Agulescu5 ani în urmă
Personal orientat catre client, iar de obicei cand nu au anumite componente pe stoc pot face si comenzii, sunt foarte deschisi in a face recomandari, tot odata service-ul de o buna calitate atat pentru pc/laptop dar si pentru periferice precum imprimante etc..
Yay Diaconu
Yay Diaconu5 ani în urmă
Servicii jalnice,oameni de cea mai proasta calitate si seriozitate.Am laptopul la reparat de 6 saptamani la ei si nu il mai pot recupera.Refuza sa imi inapoieze bunul,motivul fiind de fiecare data acelasi,ca nu raspunde electronistul.O sa fac o reclamatie la ANPC,deja este vorba de furt si inselaciune.
Zor ro
Zor ro5 ani în urmă
Informatii prompte, servicii si produse de calitate. Recomand.
Ado Nis
Ado Nis6 ani în urmă
Omul e tata lor, al pc-urilor si tot ce tine de ele, recomand.
Marius Boangiu
Marius Boangiu8 ani în urmă
Am comandat o placa video si m au tot amanat, iar dupa ce am sunat zi de zi timp de o saptamana si ceva imi raspunde o doamna foarte aroganta si imi spune ca au vandut o vineri. Apoi imi spune ca are niste probleme personale si nu are timp sa imi faca comanda.
Drept urmare am sa comand in alta parte
Gae Alina
Gae Alina2 ani în urmă
Odată cu schimbarea locației, calitatea serviciilor oferite a scazut mult sub standarde. Am dus un laptop la reparat, am asteptat telefonul promis pt ridicare, am asteptat o săptămână, după care m-am prezentat să îl recuperez. Am constatat cu stupoare ca angajatii habar nu aveau ce problema a avut laptop-ul, moment în care le-am reamintit diagnosticul pus de mine ca nespecialist: probleme cu acumulatorul. Subit, si-a amintit si angajatul, care discuta cu șeful la telefon, încercând să identifice laptopul meu, ce i-au facut: i-au lipit niste pini și gata, merge ca uns. După ce am achitat suma de 80 de lei, am mers acasă, sa constat că nu ii făcuseră nicio reparație, având aceeași hiba: nu se deschide Windows-ul. Am revenit cu el, ca sa mi se spună că nu e vina lor ca la ei s-a deschis și la mine nu, ba mai mult, să dau alți bani pt instalarea unei versiuni mai noi de Windows, pt că mai nou, asta părea să fie problema. Deci banii dati de mine au fost pt o problemă inexistentă.
Halal servicii, halal personal, aroganță, bătaie de joc, neprofesionalism, hoție la drumul mare. Să tot găsiți fraieri ca mine...
Cristina Yasir
Cristina Yasir2 ani în urmă
Nici pana in ziua de azi nu am mai recuperat laptopul,ne-au dus cu zaharelul!de mai bine de un an!niste neseriosi..
Locații recomandate