/Cluj/Magazin de computere

One-IT

Strada Constantin Brâncuși 51, Cluj-Napoca 400458, România

One-IT
Magazin de computere
4.1
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ83+7X Cluj-Napoca, România
+40 730 111 306
cluj.one-it.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Roscan
Viorel Roscan2 ani în urmă
Oameni seriosi, baietii isi fac treaba bine. Revin si data viitoare.
Salagean Marian
Salagean Marian4 ani în urmă
Dupa ce 3 serviceuri in Cluj mi-au spus ca reparatia defectului ar costa pestge 1000 lei , baietii de la One-IT mi-au spus sa las laptopul si sa revin intr-o ora. Am fost sa beau o cafea , pe cand m-am intors laptopul perfect functional pentru o fractiune din pretul oferit in alte locatii.
E putin spus ca sunt multumit. Mi-au salvat o groaza de timp si bani. Tot respectul.
Flaviu Nemes
Flaviu Nemes4 ani în urmă
Mereu ma duc la ei cand am o problema cu laptopul dell. Imi explica in detaliu situatia si rezolva cat mai repede problema. Orice intrebare am, sunt dispusi sa imi raspunda iar preturile sunt chiar mici.
Excelent serviciul oferit!
AVI
AVI5 ani în urmă
Cred ca e unicul service de laptop-uri care lucreaza sambata, chiar si pana la 14:00.
Baiatul foarte amabil, a rezolvat rapid un upgrade de la HDD -> SSD, a facut curat in laptop, schimband si pasta. Laptopul e un Acer
Am revenit mai tarziu si cu o placuta de RAM (upgrade) si a schimbat si ventilatorul de la laptop, care nu era centrat bine din fabrica.
Recomand cu incredere! Mi-am gasit service IT in Cluj :)
Iana Cucovei
Iana Cucovei6 ani în urmă
Nu recomand!!! Am dus un pc la ei acum o saptamana si mi-au spus ca hard-ul este defect, nu se mai poate recupera nimic din el,cica se poate arunca la gunoi. Dupa ce am achizitionat un hard nou, am constatat ca hardul "defect" era de fapt bun si pc-ul avea doar un cablu sectionat. Concluzie: 50 lei pt verificare dati degeaba,ca nici s-au obosit sa verifice hard-ul si inca 300lei pt hard nou, cand puteam sa schimb o mufa cu 10 lei. Nu recomand nimanui si nici nu o sa mai merg la ei.
Truta Darius
Truta Darius6 ani în urmă
Foarte neseriosi, te amana mult si au servicii proaste in sensul ca iti spun probleme care nu exista. La o placa video mi-au spus ca este dus chipsetul si memoria si nu se poate repara. I-am facut un reballing in alt service si merge perfect. Cei de la One-It spunea ca nu se poate face asa ceva.
Am dat totusi 2 stele si nu una pentru ca nu mi-au luat bani pentru constatare.
Sorin Dolha
Sorin Dolha7 ani în urmă
Aveți de rezolvat ceva legat de IT? Vă recomand călduros One-IT Cluj. Am eliminat până acum trei probleme total diferite cu ei, una pe garanție Dell, alta de tip comandă și montaj piesă de schimb (modul USB-SD card reader) și un montaj touch screen nou pentru o tabletă budget scăpată pe jos (mi-au chiar propus să cumpăr eu separat piesa dacă o găsesc mai ieftin). De fiecare dată really helpful and friendly, as much as professional and quality oriented! (Nu e reclamă mascată, nu-i cunosc personal!)
Andrei
Andrei8 ani în urmă
Mi-am dus laptopul in august,dupa o luna inca n-am fost contactat,am sunat eu, mi-au spus ca tehnicianul a fost 2 saptamani in concediu,am mai asteptat aproape inca o luna dupa care mi-am pierdut rabdarea si m-am dus dupa el ca sa-mi spuna ca nu l-am putut face. (ei n-au fost in stare sa ma contacteze). Mi-au spus ca nu-mi pot face laptopul,l-am dus la un service intr-un orase de 20.000 de oameni si acolo mi l-au facut in 3 zile.
Pe langa lipsa totala de neprofesionalism de acolo tind sa cred ca mi-au schimbat bateria, de cand imi merge laptopul iar bateria imi tine cam 1 ora,comparativ cu 3 ore inainte.
FERITI-VA de asemenea locuri care dupa parerea mea n-au de ce sa mai fie deschise.
O zi buna !
Locații recomandate