/Caras severin/Magazin de computere

Centrul de Calculatoare

Bulevardul Republicii 25, Reșița 320201, România

Centrul de Calculatoare
Magazin de computere
4.3
361 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VHC+P4 Reșița, România
+40 355 422 222
centrul.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petry Banac
Petry Banac2 ani în urmă
Este o doamna aici care tot timpul este ciufută, mai creolă, deloc amabila, când o văd la tejghea ori aștept pe altcineva ori revin ... In rest găsești cam tot ce și nevoie. Cei tineri sunt mult mai amabili și mai serviabili.
Adriana apopi
Adriana apopi2 ani în urmă
Neprofesionisti in departamentul service!
Vasile Carp
Vasile Carp2 ani în urmă
Un personal calificat de nota 10. Recomand cu încredere.
Alex Petcu
Alex Petcu2 ani în urmă
Preturi mari! Specialiști l'u peste! Trag tepe,mare atentie! Nu recomand!
Ionel Ciorogariu
Ionel Ciorogariu4 ani în urmă
Un magazin foarte bine aprovizionat cu aparate de uz casnic pentru toate buzunarele la preturi acceptabile si de calitate,Recent am cumparat un radiator cu ulei si 13 elementi,termostat si usor transportabil.marca Heinner.Am de la dansii si 3 televizoare de cativa ani,doua Samsung si unul Toshiba de care sunt incantat ca si culori si mai ales ca fiabilitate.Deci va recomand acest magazin aflat in Lugoj vizavi de Carrefoure,cu sediul in Resita cartierul Gavandari pe Bv.Republicii!
Tibi Lorincz
Tibi Lorincz4 ani în urmă
Am cumparat un produs pe care am vrut sa-l returnez pentru ca nu este compatibil cu device-ul meu si am fost refuzat pe motivul ca politica magazinului nu accepta retururi. Magazinul nu prezinta la vedere nici macar afisul cu Info CONS si niciun alt numar de la ANPC.
Sorin990
Sorin9902 ani în urmă
Am cumparat cu un an in urma un mouse ! Merg cu el acasa, constat ca nu prea imi place din motiv ca avea un DPI relativ scazut (evident, pe cutie scria ca era inferior,dar in realitate nu se simtea asa, se simtea cu mult mai slabut fata de ce scria pe ambalaj) Am solicitat sa imi returneze banii (schimbam cu altul dar nu am fost multumit de nici unul, multe mouseuri cu bluetooth, ceea ce nu ma incanta personal). Mi-au explicat ca nu pot returna banii deoarece returul de 15-30 de zile se face doar in cazul comenzilor online, le-am explicat ca nu e nici o problema, ca nu e nu stiu ce valoare si ca pe viitor nu voi mai lua de pe magazine reale ci virtuale si intr-un final l-au schimbat, pentru asta, 5 stele ! As da de 2 ori review cu 5 stelute si pe partea de reparatii, deoarece mi-am reparat relativ promp si eficient laptopul la ei, la un pret accesibil !
Bianca Marian
Bianca Marian2 ani în urmă
Am achizitionat un laptop, care functioneaza.
Magazinul, nu functioneaza.
Laptopul apare pe site si e vandut cu backlight; doar ca sa ajungi acasa, sa petreci timp instalandu-ti programele dorite si sa afli ca nu are.
Recenzia la ei pe site nu a fost pusa pentru ca a intrat sub "analiza" si normal ca nu se posteaza lucrurile negative.
Toata bucuria unui laptop nou a fost nabusita de inca un magazin romanesc ce iti arata ceva si iti vinde altceva.
Locații recomandate