/Caras severin/Magazin de computere

It-Fashion.ro

Calea Timișoarei 16, Reșița 320232, România

It-Fashion.ro
Magazin de computere
3.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VF9+74 Reșița, România
+40 355 880 017
it-fashion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oglinda Selfie Cabina Foto
Oglinda Selfie Cabina Foto2 ani în urmă
Produse care nu corespund cu specificațiile menționate
A Travelor
A Travelor2 ani în urmă
Produsul achizitionat nu coprespunde cu specificatiile mentionate
Jonas florin
Jonas florin2 ani în urmă
Am apelat pentru prima data la aceasta firma, desi sunt dintr-un oras transilvanean mai indepartat, iar experienta avuta a fost una foarte buna. Multa amabilitae, sfaturi competente, expediere prompta. Din motive independente de firma, am dorit inlocuirea produslui. Discutiile avute cu reprezentanta firmei au fost foarte amabile, schimbul s-a efectuat neasteptat de repede. Multumesc !
Ionut 03
Ionut 034 ani în urmă
Cea mai proasta firma îmi spune la retur că îmi oprește 250 lei că am activat jocul pe Xbox dar nu specifica nicăieri pe site că consola este 850 lei plus jocul 250 lei așa mai credeam era ca și cum aș fi cumpărat jocul separat dar el a fost la pachet inclus în cutie nu vad de ce sa mi se oprească bani oricum daca nu mi se returnează bani le fac reclamație
Rodica Craciun
Rodica Craciun5 ani în urmă
M-a impresionat seriozitatea, promptitudinea si flexibilitatea de care au dat dovada in legatura cu comanda mea plasata recent.

Am putut foarte rapid sa discut cu ei in detaliu si sa aflu raspunsuri inainte sa comand; au trimis comanda la maxim 2 ore dupa ce am plasat-o si produsul a venit impachetat foarte bine. Produsul in sine e deosebit si doar ei l-au avut in stoc in tara.

Ii recomand cu caldura si le doresc in continuare succes.
Deiu Ardelean
Deiu Ardelean6 ani în urmă
depozit si birou centrul de calculatoare
Teodor GHITESCU
Teodor GHITESCU2 ani în urmă
Este un furnizor excelent. Am comandat o imprimantă Epson L4260 pe 25.01.2022 din județul Argeș și am primit-o a doua zi, 26.01.2022, în stare excelentă și cu toate componentele completului. În plus am obținut și garanție extinsă 3 ani fără costuri suplimentare. Imprimanta, prin comparație cu una similară HP cu cartușe, imprimă foarte bine, dar scanează mult mai lent (cam de 5 ori față de HP). De asemenea ecranul foarte mic este greu de utilizat și softul destul de complicat și fără coerența celui de la HP (are drivere separate pentru scanare, copiere, imprimare foto, întreținere) care nu sunt suficient de bine interconectate laptop - imprimantă, astfel încât atunci când modifici o variabilă de imprimare pe laptop, să te atenționeze dacă poate sau nu fi pusă în aplicare de către imprimantă. Formatul ferestrelor de scanare de pe laptop, este neergonomic: are spații libere foarte mari, iar spațiile destinate scrierii opțiunilor sunt extrem de înghesuite! Dar odată ce te-ai obișnuit cu setările unor anumite categorii de documente, lucrurile devin mai simple. Recomand cu căldură furnizorul, extrem de receptiv la informațiile de contact și rapid în furnizarea produsului.
SANDU ANDREEA
SANDU ANDREEA2 ani în urmă
Produsele nu corespund descrierii, politica de retur execrabilă.
Dacă folosești produsul împreună cu toate accesoriile sale (pentru că trebuie să le folosești să verifici funcționalitatea acestora) ești taxat dublu pentru retur. În plus se reține 150 lei pentru "taxa de service" (taxă care se referă la punerea acestuia în funcțiune, practic pentru băgarea în priză)..
Locații recomandate