/Buzau/Magazin de computere

Fixit Computers

Strada Transilvaniei 78, Buzău 120012, România

Fixit Computers
Magazin de computere
3.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R47+VF Buzău, România
+40 764 801 231
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Alexandru
Catalin Alexandru2 ani în urmă
Nu recomand! Am avut telefonul la reparat și a fost compromis. Nu ai mai vrut sa mi-l repare. Răspund foarte greu la mesaje, trebuie neapărat sa mergi la ei. Nu își respecta termenul, mi-au zis 2 zile și telefonul a stat la ei 2 săptămâni!
Exotic
Exotic2 ani în urmă
Am fost să pun o folie de silicon la 50 lei, pe langa faptul ca nu am primit bonul fiscal, am fost mintit ca folia se va aseza in 24h, servicii de toata jena ! Vă voi depune plangere la ANAF!
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Am dat peste cel mai slab service IT din Buzău. Nu recomand la nimeni!!! După ce mi-a fost schimbat display-ul la laptop, calitatea noului display lasă de dorit. Zic asta deoarece am verificat în alt service și mi s-a confirmat ca display-ul este o replica.
Tania
Tania2 ani în urmă
Atitudine neprofesionalista . Am avut o tableta la ei pentru schimbare display. Mi s-a inlocuit cu un display de slaba calitate , chinezeasc, cu o rezolutie foarte slaba . Bon nu am primit , iar display-ul s-a stricat dupa 5 zile .
Geavlete Liviu George
Geavlete Liviu George2 ani în urmă
Servicii de o calitate inferioara, am fost la ei sa schimb bateria la telefon și peste o săptămână s-a umflat, și nici bon fiscal nu am primit.
Daniela
Daniela2 ani în urmă
Servicii de toată jena , mi-a ținut laptop-ul o săptămână, nu au răspuns la mesaje ,nu au răspuns la telefon !!! Nu va recomand acest service!!!
Georgiana diana stefan
Georgiana diana stefan2 ani în urmă
Am avut telefonul la ei și au o calitate proasta nici bon nu mi au dat.
ZiNiO
ZiNiO2 ani în urmă
Servicii de toata jena. Am fost amanat de 4 ori, am fost mintit ,ba ca s au apucat si e aproape gata, ba ca nu mai merge deloc. Pe langa acestea, tot baietii de aici au inceput sa faca scandal. Nu recomand, nici macar o stea nu merita.
Locații recomandate