/Bucuresti/Magazin de computere

Diablos Computer Magazin Obor

Strada Luncșoara 4-6, București 021232, România

Diablos Computer Magazin Obor
Magazin de computere
4.6
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XC+VX București, România
+40 21 311 0005
diabloscomputer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Andrei
Iulian Andrei3 ani în urmă
Cel mai bun magazin de computere seccond hand din Rmânia, computerele sunt perfect functionale si functioneaza cu mult mai bine decat cele din sueprmarketuri.
Recomand celor care vor soliditate si stabilitate unitatile LENOVO / IBM care sunt incredibil de performante, mai ales daca au un SSD.
În privința monitoarele, un HP sau un DELL sun incredibil de calitative, aproape noi, sunt in perfecta conditie si pretul este unul mai mult decat competitiv, este FĂRĂ CONCURENȚĂ si asa va ramâne.
Toate computerele de la Diablos Computer vin cu garantie de 1-2-3 ani si as putea zice zambind ca este inutila deoarece nu se strica aproape niciodata, nu am avut nici macar un hard disk sau o memorie arsa la peste 100 computere în 10 ani! La fel si la monitoare, sunt perfecte iar cele ”Grad B” adica cu zgarieturi au un preț mic de tot.. foarte foarte mic!!!
Cred ca la aces moment am depasit 100 de unități achizitionate de la Diablos Computer în decursul a 10 ani de cand colaborez cu ei.
Bucur DANIEL IONUT
Bucur DANIEL IONUT3 ani în urmă
LE
Gama larga de produse. Le poți scrie,răspund repede. Am folosit opțiunea "am găsit mai ieftin" cu exemplu real și am constatat că se mai negociază.
Recomand!

Locație magazin excelenta. Serverul comandat a ajuns in două zile in Mag De la Obor. In stare buna de functionare carcasa ușor zgâriată și cu urme de la diverse stickere,etc. No problem.
Comanda NVANUPYAF
Anunțat că produsul a sosit. La ora 9 a doua zi am vrut să ridic. Doar că nu era pregătită comanda. Am intrat în magazin. O doamna vb la telefon.10 minute m-am plimbat pe acolo fara să mă bage in seama. Pe la și 16 m-a intrebat dacă vreau o cafea. 👍. Nu mulțumesc. Am platit. Între timp au început să apăra colegii. A fost pregatit serverul să îl pot lua. Pe la 9 jumate eram plecat în sfârșit... Noroc că nu e aglomerat...
După 4 zile încă nu s-au actualizat în cont punctele de loialitate.
De reținut. Nu mergeți la prima ora,mai auziți și discuții despre celălalt magazin...
O sa merg să ridic și din Brâncoveanu. Sunt curios și acolo care e atmosfera. :)))
Hoteteu Nicolae
Hoteteu Nicolae4 ani în urmă
Am asteptat cateva zile pentru ca sa primesc o placuta de RAM ECC, specifica de server, care se gaseste destul de greu. Insa a meritat! Ei au facut tot posibilul sa primesc cat mai repede produsul. Preturile sunt foarte bune, iar calculatoarele (desktop) isi merita banii! Detin un workstation de la ei, HP XEON quad core.
Megairinuca
Megairinuca4 ani în urmă
Magazinul aduce produse second hand de calitate în special din țările nordice.
Presupun că sunt importate laptopuri de la corporații angro iar cei de aici le probează le repară le pun în funcțiune dacă este cazul.
Am cumpărat de două ori laptop de la Diablos. De fiecare dată produsul a fost de calitate bună la un preț rezonabil.
Personalul este amabil și îți oferă consultanță și îți răspunde la întrebări.
Recomand.
Adrian Marian Paunescu
Adrian Marian Paunescu2 ani în urmă
Nu pot să am decât cuvinte de laudă la adresa acestui magazin.

Pe lângă prețurile foarte bune, ceea ce face diferența dintre Diablos și alte magazine este personalul extraordinar de amabil și prietenos.

Întotdeauna au fost mi-au răspuns la toate întrebările pe care le-am avut și uneori pentru chestii banale care costau foarte puțin nu mi-au luat niciun ban.

Îmi face plăcere să cumpăr de aici pentru că îmi place foarte mult să interacționez cu oamenii din acest magazin. Fără doar și poate, unul dintre cele mai bune magazine second hand din București.
UbuntuX
UbuntuX2 ani în urmă
Am cumparat un pc second hand in urma cu 10 ani , era un DELL orizontal . Pc-ul a fost plin de praf in exterior si de doua ori mai mult praf in interior si arata de parca statuse in minele de carbune , arata a praf de carbune ! Nu am zis nimic , am fost multumit cu produsu ca imi doream acel DELL orizontal exact ca precedentu care sa ars . Poate intre timp sa mai schimbat ceva la acest magazin ....
Paul Chesler
Paul Chesler2 ani în urmă
mai organizat decit cel din berceni. minus: personal mai putin, produse mai putine si acelea puse pe jos. puneti si voi niste rafturi de jos pina sus...PESTE TOT nu doar la intrare, chiar si in picioare, nu musai pe pereti. creste spatiul de depozitare, nu? plus: parcare rezervata clienti.
Magda Petrescu
Magda Petrescu2 ani în urmă
Am cumparat un PC de la dansii in luna august, iar in octombrie placa video a murit cu totul . Trei stele pentru sistemul de rate.
Locații recomandate