/Braila/Magazin de computere

Lex Computers

Strada 1 Decembrie 1918 Nr 53, parter 810194, România

Lex Computers
Magazin de computere
4.9
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XC5+F5 Brăila, România
+40 747 916 500
lexcomputers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Orasanu
Valentin Orasanu2 ani în urmă
Am dus un laptop Acer la curatat si am fost foarte multumit de rezultat.Calitate foarte buna,rapiditate si un pret excelent.Personal foarte de treaba.Recomand cu incredere!!!
Vakond Kis
Vakond Kis2 ani în urmă
Am primit tocmai de mi-am dorit. Servicii bune, bunavointa si promptitudine.
Felix
Felix2 ani în urmă
Am venit la Lex Computers cu un laptop a carui display LCD nu mai avea backlight. Initial am crezut ca display-ul este de vina dar inlocuirea lui nu a ajutat, deci s-a dovedit a fi o problema mai complexa ce depaseste un amator. Aici au intervenit cei de la Lex Computers care au dat dovada de profesionalism si experienta, nefiind de fapt nevoie de inlocuirea display-ului intrucat cel vechi a fost salvat.
Un aspect pe care il consider foarte important si pe care l-am regasit la Lex Computers este comunicarea service - client. Fiind oameni foarte sociabili, iti e si drag sa vii sa explici problema pe care o ai stiind ca vei fi ascultat si ti se va spune ce urmeaza sa se intample. De asemenea, sunt cautate solutii cat mai putin costisitoare si in favoarea clientului, ceea ce este de apreciat.
Cu siguranta voi reveni si in viitor si ii voi recomanda tuturor cunoscutilor!
Petru Mihail Radulescu
Petru Mihail Radulescu2 ani în urmă
Am achiziționat recent un PC și sunt foarte mulțumit de el. Raportul calitate preț este excelent. Este perfect functional și componentele sunt aproape noi, oferind performanta 100% in fiecare benchmark. Testat in userbenchmark componentele se comportă way above expectation (ca noi). Pc-ul a fost ca nou și fizic, clear și clean privind cable management. Seriozitate și profesionalism din partea echipei, am fost surprins de cat de rapid mi-a fost expediat coletul, și de cat de bine a fost împachetat. Recomand cu încredere. 5 stele echipei, și multe multumiri. Cheers.
Manuel Lord
Manuel Lord2 ani în urmă
Bună ziua tuturor celor care citesc asta!
În general nu mă având să postez pe internet însă de data asta este o cauză aparte. Am fost în urmă cu câteva zile să îmi laptop și în cele din urmă am intrat și în sediu. După câteva cuvinte " dulci" despre cum merge laptopul la care mă uitam am zis să încerc și l-am luat, desigur cu acea garanție de 3 luni. Bon lipsă pentru că nu avea laptopul trecut în sistem. Am zis ok și am stabilit să ne vedem săptămâna ce urma. Între timp am văzut și o tasta scoasă din balama sau clemă in fine.
Eu eram plecat din oraș așa că am trimis pe cineva care se întâlnește acolo cu un "angajat" care dă dovadă de neprofesionalism și nepricepere, dar nu este vina lui ci a celui care ar trebui să îl învețe.
În contextul asta îl sun și vorbesc cu "patronul" și în cele din urmă am stabilit că vreau să renunț la laptop, oricum nu aveam nici bon, nu era în baza de date, nu am fost anunțat că nu aș putea să fac asta etc. Și conform legislației europene este totul legal. Toate bune și frumoase.
Când ajung înapoi în oraș, merg să îi las încărcătorul și apoi să îmi iau banii, pe care ii primesc cu toată lipsa de compasiune și intelegere, de parcă nu erau ai mei ci i-am luat cu forța. În fine, ii număr și văd că lipsesc 70 de lei, cat dădusem pe o partiție de memorie parcă și îi spun că trebuie sa mi-i dea și pe aceia. Răspunsul a fost: MĂCAR ATÂT TREBUIA SĂ ÎMI LAȘI PENTRU TMPUL PIERDUT. Mi s-a părut o aberație enormă având în vedere că tu îți faci job-ul și iei toți banii pe asta deja, asta este egoism, lăcomie din punctul meu de vedere, dar în fine. Asta a fost experiența mea. Am scris fix cum a fost. Nu știu exact ce calitate oferă la produsele lor, eu am avut mici probleme cu încingerea rapidă a laptopului și asta după ce l-am dus acasă atât.

Asta a fost experiența mea și astea sunt motivele pentru care vă recomand să achiziționați din alte părți componente PC sau laptopuri. O zi bună în continuare !

PS: nu am niciun interes pentru care am scris mesajul asta în afară de a-i atenționa pe alții că ar putea pății ca mine.

Sper sa nu ștergi comentariu ăsta PE CARE l-ați scris că mi se confirma ce spun.
Mocanu Petre Catalin
Mocanu Petre Catalin2 ani în urmă
Baietii mi-au transformat laptopul intr-o jucarie ce nu mi-as fi imaginat sa detin fara o investitie consistenta.
Am primit cea mai buna indrumare din partea lor si ma bucur ca am ales sa colaborez cu ei.
Preturi decente din punctul meu de vedere !!
Foarte rapizi (acum depinde si ce anume aveti de rezolvat)
Recomand !!
Alexandru Negrescu
Alexandru Negrescu2 ani în urmă
Foarte bun, mereu când am avut o problema el a rezolvat. Chiar dacă nu te pricepi, te v-a face sa înțelegi. Profesionalism și respect. De asta este și atât de aglomerat! Omul se duce unde este bine, nu unde da "buleala".
Respect maxim!
Nick Nicholas
Nick Nicholas2 ani în urmă
Cred ca de cel puțin 10 ori am trecut pragul magazinului. De fiecare data am plecat mulțumit. Omul e profi dar și foarte popular și nu trebuie sa fii prea tehnic ca să înțelegi ce urmează sa facă și de ce. E simplu. Te duci cu laptop defect și pleci cu el funcțional. Și nici nu costa mult. Recomand!
Locații recomandate