/Bistrita nasaud/Magazin de computere

Saratelefonia

Strada Andrei Mureşanu bl 8, Bistrița 420117, România

Saratelefonia
Magazin de computere
4.8
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GR2+Q4 Bistrița, România
+40 766 090 202
saratelefonia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pavel ionica
Pavel ionica2 ani în urmă
Nu recomand ! Am dus un laptop și merge mai prost ca înainte ➖
Adriana Danci
Adriana Danci2 ani în urmă
Recomand cu foarte mare încredere.
Profesionalism, seriozitate, rapiditate,prețuri foarte bune și niște băieți super faini.
Victoria todasca
Victoria todasca2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite de RECOVERY PHONE, recomand cu încredere.
Remus Vartic
Remus Vartic2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit. Calitate și seriozitate.
Bogdan Tarziu
Bogdan Tarziu2 ani în urmă
Dezamagitor! Prietena mea a fost la voi cu un telefon huawei pentru a i se schimba ecranul(deoarece a fost spart) , pe langa faptul ca pretul a fost de 350 lei( aproximativ 35-40%din pretul total al telefonului) i-ati pus un ecran care i a afectat camera din fața, mai precis acum se vede albastra camera din fața. Cand a fost la voi sa va spuna ca ,de cand a fost schimbat ecranul, nu mai merge camera bine, baiatul de acolo (cam arogant din cate am inteles) a spus ca nu este vina lui si ca atunci cand a schimbat ecranul s a dezlipit si ceva protectie a camerei, iar daca voia sa meaega bine si camera trebuia sa ia ceva ecran complet cu toate componentele. Ce fel de reparator esti “tu” cand vin la tine sa-mi repari ecranul si imi spui ca pe original este 350 lei, dar acel ecran la 350 lei nu imi poate oferi telefonul cum era la inceput( respectiv nu are nu stiu ce protectie a luminii pt camera) . In concluzie, mergi cu o problema , pleci de la ei cu alta! O zi buna si sper ca aceasta recenzie sa faca ca urmatorii potentiali clienti sa se gabdeasca de doua ori daca sa mearga sau nu la voi!
Lucian Filip
Lucian Filip2 ani în urmă
Foarte dezamăgit! Prima impresie a fost super! Așa am și decis să las telefonul la reparat. In schimb, pe parcurs, mi-am schimbat părerea foarte mult.
Mi se spune că reparația durează o zi, a doua zi nici un răspuns. A treia zi sun, nu era terminat. Ok, înțeleg, deși depindeam de telefon. A patra zi trec pe la service să îmi iau niște date din telefon, poate poate îl prinde rușinea și mi-l yermină. Foarte flexat, nu se sinchisește să îmi dea speranțe. Cică nu era gata din cauza ca a comandat bateria și nu era venită. No asta da profesionalism: după 4 zile!!!
A cincia zi, înainte de închiderea programului m-am pornit după telefon, indiferent in ce stare era, bucăți bucatele, sa mi-l pună intr-o punga și sa mi-l dea!!! Chiar dacă îl arunc!!! Eram nervos. Ajung cu 20 min înainte de terminarea programului, tot așa flexat, îmi zice ca a venit bateria, îl aduce din spate. Probăm aparatul. Difuzorul bârâia. Ok, poate am eu probleme cu auzul. Dar sticla de protecție nu era montată “aaa, trebuia să pun și sticlă”. Camera nu era schimbată. Plus alte cerințe pe care le-am cerut și pe care le-a trecut in calculator la lăsarea aparatului erau nefăcute.
După ce că a ținut telefonul o săptămână, nici nu erau decât două operațiuni rezolvate!!! Foarte foarte nervos am ieșit de acolo.
Poate ca știe să umble cu șurubelele, dar la capitolul relația cu clienții și profesionalism in servicii, catastrofă!!!
Octaw Cucu
Octaw Cucu2 ani în urmă
Am avut un tel Samsung j7, s-a schimbat un display, sunt foarte mulțumită. Un personal cald, amabil și prompt! Au rezolvat într-un timp foarte scurt și eficient. Recomand cu încredere!
Deme Andreea
Deme Andreea2 ani în urmă
Sunt foarte multumita! Buna comunicare si profesionalism!
Mi-au reparat telefonul intr-un timp foarte scurt si sunt foarte fericita!
Va multumesc!
Ii recomand! Apelati la ei cu incredere!♡
Locații recomandate