/Bihor/Magazin de computere

Server Config SRL

Strada 1 Decembrie Nr. 54C, Aleșd 415100, România

Server Config SRL
Magazin de computere
4.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
395J+MX Aleșd, România
+40 359 422 166
server-config.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin Chivu
Dorin Chivu2 ani în urmă
Cel mai bun si serios partener din toate timpurile. Livrarile sunt rapide, oamenii sunt super prietenosi iar suportul tehnic este genial. Colaboram de 4 ani si cu siguranta vom colabora in continuare! Recomand cu incredere!
Orient Ceramic Constanta
Orient Ceramic Constanta2 ani în urmă
Cei mai buni in domeniu. Preturi decente, produse conform asteptarilor. Am achizitionat 5 servere pana acum de la ei si toate functioneaza fara nici cea mai mica problema. Personalul este foarte amabil si ajuta cu orice informatie.
Dumitru duicu
Dumitru duicu2 ani în urmă
Cumparam de foarte multa vreme de la ServerConfig ,servere si componente pentru servere refurbished si nu am avut niciodata probleme. Foarte seriosi, punctuali si rapizi in livrare. Cumparam in continuare de la ei , produsele sunt testate verificate si garantate functionalitate 100%. Recomandam cu placere oricand si oricui.
Devtel Software
Devtel Software2 ani în urmă
Cumparam echipamente de la ServerConfig de peste 4 ani si nu am fost dezamagiti niciodata. Cine cumpara refurbished sau second hand stie cat e de important e sa ai service rapid sau posibilitatea de a remedia rapid o problema aparuta din senin. La ServerConfig orice problema s-a rezolvat imediat fara birocratii inutile si timpi morti. De asemenea, toate produsele vandute de ei sunt testate cu atentie asa incat sa nu existe surprize neplacute la livrare. Pentru toate aceste motive, ii recomandam cu caldura si vom continua sa cumparam de la ei.
Andrei Ştirbu
Andrei Ştirbu2 ani în urmă
Lucrez deja de o lună pe un Dell XPS 17'', primul laptop cu sistem de operare Windows după mulți ani de Mac și sincer nu-mi mai trebuie nimic altceva în materie de performanțe.

L-am luat pentru editare video și își face treaba impecabil, sistemul este foarte stabil. Și ecranul vede minunat de bine. Chiar și jocuri, cu toate că nu pentru asta l-am luat. :))

O altă chestie care-mi place mult: tastatura. Mai mult decât pentru editare, îl folosesc pentru redactare de texte, și până la laptopul acesta am crezut că tastatura Apple este cea mai tare din lume la haptică. Acuma nu mai cred asta.
Radu Ilea
Radu Ilea2 ani în urmă
PERFECTIUNE + IMPRESIONANT !!

Am achizitionat de la ei un laptop REFURBISHED, vechi de niciun an, absolut IM-PE-CA-BIL, garantie 3 ani (puteam si 5), cu reducere ~30-40% fata de pretul de nou. Repet, IMPECABIL... dar sigur, fara manuale si alte formalitati inutile din punctul meu de vedere.

CE M-A IMPRESIONAT:
- timp de raspuns ultra rapid (10-15-20 de minute) la intrebari complexe
- timpul de pregatire a coletului foarte bun, cateva ore (instalare licenta + expediere)
- comunicare automata la fiecare etapa (comanda, inregistrare plata, expediere colet + telefon de curtoazie, la o zi dupa livrare)
- curierul ales de ei: TNT, excelent si el. Livrat a doua zi la 10-11 dimineata.
- pachetul - ambalat cu multa grija, cu materiale de protectie din belsug
- iar in interior, pe langa laptopul IMPECABIL o mapa, pana si aia tiparita la super calitate :)), in care era factura + instructiuni activare Windows + un Benchmark/Verificare a sistemului.

CONCLUZIE:
Calitate maxima, preturi in zona celor mai bune (!!) "deal-uri" de afara, insa cu livrare si garantie de Romania. SUPERB!! Recomand +++
Andrei Zisu
Andrei Zisu2 ani în urmă
Foarte seriosi. Am comandat un workstation de la ei si am fost surprins sa vad ca produsul era intr-o stare foarte buna. Produsul a fost ambalat foarte bine, l-am primit in doua zile. Curierul a astept sa desfac produs pentru a-l verifica desi nu aveam deschidere colet.
Marius T.
Marius T.2 ani în urmă
Am cumparat primul laptop de la Server Config acum mai bine de un an. Pana azi am mai cumparat in total 5 bucati, deci am fost foarte multumiti. Nu am avut nici o problema de service la nici unul din aparate.
Corecti si profesionisti, recomandam!
Locații recomandate