/Bacau/Magazin de computere

REPARATII BACAU Laptopuri, Telefoane, Calculatoare, Tablete, GPS, Hoverboard, Playstation & Xbox, Service GSM

Strada Oituz 1, Bacău 600265, România

REPARATII BACAU Laptopuri, Telefoane, Calculatoare, Tablete, GPS, Hoverboard, Playstation & Xbox, Service GSM
Magazin de computere
4.7
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW95+59 Bacău, România
+40 753 436 895
reparatiibacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Șolot Iosif Beniamin
Șolot Iosif Beniamin2 ani în urmă
Recomand. Foarte seriosi, si au preturi ok. Mentionez urmatorul lucru. Nu mergeti la service-ul de langa piata centrala care se ocupa cu acelasi lucru. Am fost mai intai acolo cu laptopul… si domnul de acolo… a inceput sa-mi tina un speech legat de faptul ca nu se mai poate face nimic cu placa video… ca este riscant….ca cel mai probabil este inutil… desi am insistat sa faca macar o verificare. Norocul meu a fost ca am incercat si la acest service. S-a dovedit pana la urma ca a fost doar o problema legata de drivere.
CATALIN TANASACHI
CATALIN TANASACHI2 ani în urmă
Am schimbat un display la firma la un acer aspire. Am precizat ca doresc un display original si am precizat si pretul la care l-am gasit. Foarte prompti a doua zi mi l-au schimbat. Insa cand am ajuns acasa se vedea cetos si cu o tenta de albastru. Am crezut ca este de la windows. Am reinstalat windows-ul, driverele originale la zi dar ecranul arata la fel. Am discutat cu domnul administrator si mi s-au returnat banii integral. Multumit de promptitudine si manopera, nemultumit de piesa si de timpul pierdut, nervi si ca la sfarsit am ajuns in punctul zero. Atentie la piesele comandate de la provideri. NU sunt intotdeauna de calitate si provoaca neplaceri atat clientului cat si celor de la firma.
Ioan Gheorghita
Ioan Gheorghita2 ani în urmă
Ventilatia laptop-ului meu (Acer Predator Helios 300) era prafuita, iar pasta din stoc de calitate proasta. Laptop-ul abia mai racea pe iesirile din margini, din iesirile din spate nici nu se mai simtea aer sa iasa catusi de putin. Am fost in acest service, unde nu numai ca mi-au curatat ventilatia / schimbat pasta cu una de calitate, dar au facut-o cu respect, profesionalism, dedicare si intr-un timp scurt. In urma demontarii si remontarii laptop-ului pt curatare, nici nu se simte ca a fost desfacut (tastatura se simte ca inainte, nimic nu se misca aiurea de la locul lui), iar laptop-ul se comporta mult mai bine chiar decat in ziua in care l-am cumparat. Daca sunteti nehotarati unde sa mergeti cu dispozitivul "bolnav" va recomand cu toata caldura sa mergeti la acest service. Eu cu siguranta voi mai reveni in viitor, si il voi recomanda in mod direct tuturor cunoscutilor care vor fi intr-o situatie similara cu a mea.

Update: In urma a 3 experiente legate de REPARATII BACAU, sunt din ce in ce mai multumit. Am mers de 3 ori pana acum la ei pentru mentenanta periodica a laptop-ului (curatare praf, schimbare pasta etc), precum si pentru repararea unui gamepad stricat. In continuare, mentenanta a fost si este exceptionala, cu profesionalism maxim. Pana acum am preferat sa folosesc ca pasta pentru laptop o pasta proprie, insa baietii mi-au recomandat la fiecare venire sa folosesc pasta pe care o folosesc ei, si anume Arctic MX 4. Pot spune ca recomandarea se dovedeste a fi excelenta, laptopul inregistreaza temperaturi mai mici ca niciodata, deci nu doar ca laptop-ul meu a fost curatat cu atentie (ca de obicei, bineinteles) dar a fost si optimizat pentru o performanta mult mai buna astfel. Concluzia? Oameni profesionisti care ofera pareri profesioniste, precum si un mod de lucru similar. Cat despre acel gamepad pe care l-am adus la reparat, acesta avea o problema cu cablul USB, care la indoire nu mai facea contactul cu portul USB al laptpop-ului. In urma inlocuirii cablului gamepad-ului (acest lucru fiind facut vara trecuta la acest service) gamepad-ul merge si astazi ca in prima zi, nici nu se simte ca ar fi fost vreodata defect. Inca o data, recomand tuturor cu cea mai mare caldura acest service, pentru ca tot ceea ce fac acesti baieti este de o calitate net superioara oricarui alt service in care am fost pana acum. Va salut si va transmit sincere multumiri pentru finetea si grija cu care va ocupati intotdeauna de electronice.
Sebastian Pochiu
Sebastian Pochiu2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de cum mi au reparat telefonul, mi-au dat diagnosticul foarte rapid , fiind presat de timp i-am rugat sa il faca cat mai repede posibil si au reusit sa imi comande piesa si sa imi repare telefonul intr-o singura zi.Recomand cu incredere !!
Doina Campanu
Doina Campanu3 ani în urmă
Nota 10 ! Niste baieti deosebiti, care isi trateaza clientii cu seriozitate si profesionalism! Recomand!
Harlord Cristi
Harlord Cristi2 ani în urmă
RECOMAND! Foarte seriosi si atenti, au preturi foarte bune.
Sorin Mihai
Sorin Mihai2 ani în urmă
Recomand cu foarte mare incredere. Sunt profesionisti si iti ofera orice informatie de care ai nevoie.
Valeriu Barbut
Valeriu Barbut2 ani în urmă
Am fost impresionat de amabilitatea si răbdarea cu care iti tratează problema înca dinainte de a le face o vizită.
Au dat dovadă de profesionalism si onestitate, din păcate nu am stiut si am luat un display de pe net care nu era de calitate pe care l-au montat și m-au surprins plăcut atunci când nu au încărcat factura odată ce am ales sa demonteze display-ul defect( chiar daca nu era vina lor) pentru a monta unul nou, achiziționat prin ei.
Display-ul nou a fost montat si sigilat pe ramă ireproșabil.
Mă bucur că am ales să apelez la ei! Le doresc mult succes in continuare!
Locații recomandate