/Sibiu/Magazin de bricolaj

Leroy Merlin

Strada Sibiului 5, Șelimbăr 557260, România

Leroy Merlin
Magazin de bricolaj
4.5
6 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
Q5GC+4P Șelimbăr, România
+40 374 642 255
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Asociația Timp și Suflet1 an în urmă
Magazinul Leroy Merlin Sibiu, este magazinul care a spus NU risipei și a răspuns solicitării nostre cu un mare DA, pentru reconditionare și donare a materialelor neconforme spre vânzare. Decorațiunile cu defecte au fost recondiționate și integrate în aranjamente care au adus Spiritul Crăciunului în saloanele vârstnicilor de la azilurile de bătrâni din Tălmaciu și Agnita. Echipa noastră de spiriduși a folosit materialele primite de la Leroy Merlin și împreună cu copiii din Avrig și cu voluntari creativi, a creat 83 de aranjamente de Crăciun. 40 aranjamente au fost dăruite la azilurile de bătrâni menționate, 43 de aranjamente au fost vândute, iar cu banii încasați din vânzarea lor am achiziționat cadouri pentru bunicii singuri.
Vă multumim pentru frumoasa colaborare!
Anca1 an în urmă
Fac cumpărături frecvent la magazinul Leroy Merlin și mereu am întâlnit angajați dornici sa ajute în procurarea materialelor necesare, în special doamnele Aura de la instalatii și Elena de la sanitare si domnul Dan de la gresie.
Valeria Olaru
Valeria Olaru2 ani în urmă
Personal amabil, serviabil, cu multa deschidere catre client. La raionul de amenajari interioare, am avut parte de multa rabdare, personal pregătit pentru toate întrebările mele.
Mult succes tuturor!
Andreea Deac
Andreea Deac2 ani în urmă
Am ramas uimita de promptitudinea personalului din acest magazin, in special de cel care s-a ocupat de a-mi pregati comanda (Ciobanu Ilie) intr-un timp foarte scurt de la plasarea acesteia. Am plasat comanda la 08.51 si la 09.07 deja am primit mesajul din partea magazinului din Sibiu ca imi pot ridica comanda. De fiecare data cand am colaborat cu acest magazin am fost multumita nu numai de seriozitate cat si de stoc si de preturile scazute pe care le-am gasit in acest magazin.
Ilie Stroila
Ilie Stroila2 ani în urmă
un magazin cu preturi foarte bune comparativ cu alte magazine.angajatii de pe raioane sunt foarte amabili ,iar gama de produse este destul de variata.am fost foarte multumit de ajutorul baietilor de la raionul electrice si de amabilitatea casierelor!
Gogu Gogu
Gogu Gogu2 ani în urmă
O experienta excelenta, de fiecare data cu acest magazin (si cred ca si cu celelalte din lant este la fel). Livrare prompta, ambalare cu deosebita grija, calitate a produselor foarte buna, raport calitate/pret foarte bun, intr-un cuvant - tot ce-si poate dori un client. Felicitari Leroy-Merlin!
Laura Zotica
Laura Zotica2 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine, calitate. Sfatul dat de specialistul de la raionul de parchet, m-a ajutat în alegerea unui produs de calitate. Mulțumesc dlui Ilie și dnei casier Ana-Maria D! voi reveni pentru o nouă comandă!
Cristian Cristian
Cristian Cristian2 ani în urmă
Asta inseamna sa fii profesionist! Felicitari pentru ceea ce faceti in fiecare zi. Am avut ocazia sa intalnesc aici cei mai faini angajati. Tineti-o tot asa!
Ionita Cristian
Ionita Cristian2 ani în urmă
Produse de calitate, angajati profesionisti. Leroy Merlin, felicitari pentru profesionalism! S-o tineti tot asa! De astfel de oameni avem nevoie.
Florentina Stancu
Florentina Stancu2 ani în urmă
O experiență excelenta,livrare promptă,calitatea produselor foarte bună, raport preț/calitate foarte bun.Felicitari!
Locații recomandate