/Sibiu/Magazin de bricolaj

HORNBACH

Calea Șurii Mari Nr. 37, Sibiu 550089, România

HORNBACH
Magazin de bricolaj
4.3
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R4CX+CM Sibiu, România
+40 371 516 285
hornbach.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Doru culda
Doru culda2 ani în urmă
La intrare se solicită 'certificatul verde' care încalcă Drepturile Omului la libertatea de circulație, Ilegal deoarece nu există lege în privința aceasta,doar o hotărâre de guvern anticonstituțională. Ce voiam să cumpăr de la voi am cumpărat din alt magazin care nu solicita acel certificat.
Andrada Ratoi
Andrada Ratoi2 ani în urmă
Am cumparat o drujba pe 31 decembrie, iar pe 3 ianuarie cand s-a incercat taierea unui lemn, s-a stricat. Am fost la magazin sa explicam situatia dar nu ne-au ajutat, am cerut sa vorbim cu directorul/managerul dar au refuzat sa-l cheme.
Adika
Adika2 ani în urmă
Multumit de raportul calitate/pret si de amabilitatea personalului. Aceasta se vede in cresterea punctajului de la 3 la 5 puncte.
Mihai aldea
Mihai aldea2 ani în urmă
Țin să felicit angajatii din schimbul de dimineată de astăzi 18.12.2021. Am ajuns acolo in jurul ore 8:10 imediat dupa deschidere, căutam doua produse văzute pe site, după ce am ajuns la raionul de vopsele au trecut maxim 30 de secunde și am fost intrebat dacă pot fi ajutat cu ceva de către un angajat am gasit ce căutam, la următorul am petrecut alte 30 de secunde cu ajutorul unui alt angajat, la casă am dat "bună dimineața" mi s-a răspuns zâmbitor, după scanarea produselor doamna de la casă mi-a spus "costă XYZ roni" urmat de "poftiți și o fisă ca să serviți o cafea de la automatul de la intrare"  Am rămas surprins, sincer, am petrecut 3 minute in magazin, 3 minute in care am găsit tot ce căutam datorită angajațiilor de acolo, pentrun mine au fost exemplari. Felicitări !!!
Nicu A.
Nicu A.2 ani în urmă
Preturi mai mari ca in alte magazine dar sunt articole de calitate.

Cele 2 stele le dau pentru angajatii care sunt absolut praf in momentul in care le pui anumite intrebari.

De ex: aveam de dat 2 gauri in niste dale pentru a monta un stalp, la care individul de acolo imi zice ca nu se poate da gaura cu masina cu acumulator in asa ceva.

M-am dus la Leroy merlin, surpriza acolo se putea da si exista si un model pentru asa ceva. Deci e efectiv ca atunci cand mergi la 2 doctori; unul iti spune ca mai ai de trait o zi si altul iti zice ca esti sanatos tun.

Hornbach va fi ultima mea optiune de acum incolo la articole electrice de santier. Groaznici.
Un avocat
Un avocat2 ani în urmă
Nu merita 2 stele. Am camparat dușumea cca 24 mp la lungime de 3 și 4 metri ambalata în folie pachete de câte 5 scânduri. Scândurile de deasupra (1 respctiv 5) erau relativ ok, însă cele 3 de la mijloc "praf". Nodurile sărite, capetele crăpate și din loc în loc scândură julita de la caratul cu motostivuitorul. Scândură era calitatea A și a fost achiziționată în vara 2021 din magazinul din Sibiu. La material lemnos pot spune ca a fost și e mai scump ca Dedeman și calitate mai slaba. Cu 75% din scandura nu am avut ce face cu ea iar când am sunat la ei mi au spus sa vin de la Mediaș la SB sa vorbesc cu un director pt ca cel de la call center nu putea oferi "o soluție". Am încercat la telefon iarăși însă să dau de cineva din conducere . Nu recomand pt material lemnos ambalat
Gogu Pnm
Gogu Pnm2 ani în urmă
Angajații pe care i-am nimerit eu la vopsele sunt foarte drăguți și de ajutor, le-aș da 11 stele din 10 chiar și doamnele de la draperii și profile decorative sunt la fel de amabile și de ajutor, excepționali! Lasă de dorit unii furnizori la unele produse dar nu pot sa dau o stea mai ales când știu ca unii angajați sunt oameni extraordinari.✨
Il_Separatio
Il_Separatio2 ani în urmă
Multe lucruri pentru toate nevoile , din păcate cam haos cu angajații nu prea au timp de o informație scurtă sau unii chiar nu știu (poate sunt mulți începători), in rest chiar prețuri accesibile 8/10 calitate / preț
Locații recomandate