/Maramures/Magazin de bricolaj

LC Waikiki

Vivo, Strada Victoriei 73, Baia Mare 430122, România

LC Waikiki
Magazin de bricolaj
4.4
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG4X+M2 Baia Mare, România
+40 362 808 697
corporate.lcwaikiki.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mitica Iosip
Mitica Iosip2 ani în urmă
Un număr de telefon la care să se si răspundă dacă se poate ....
Bondrea Cristian
Bondrea Cristian2 ani în urmă
Am vrut să cumpăr o pereche de pantaloni. O angajata a zis că îi are doar cei de pe manechin, întâmplător au fost mărimea mea și nu a vrut să ii de-a jos pt că îs rezervați de o săptămână.
Nastai Marius
Nastai Marius3 ani în urmă
Ca de obicei, tot de ce avem nevoie la preturi foarte accesibile
Diana Pop
Diana Pop4 ani în urmă
Paznic arogant și nepoliticos. Au pretenția să îți lași lucrurile lângă casa de marcat peste niște produse înghesuite pe un cross. De asemenea, nu au afișat la intrare nici un anunț conform căruia este interzis accesul cu ghiozdane și magazinul nu este prevăzut cu dulăpioare securizate unde îți poți lăsa lucrurile. La casa de marcat coadă și personal necalificat iar în cabinele de probă mult jeg, praf și mirosuri neplăcute
Vlad Alexandru
Vlad Alexandru4 ani în urmă
Puțin cam înghesuită marfa, dar ai de unde sa alegi. Preturile sunt mai bune decât alte magazine. In special la pantaloni recomand sa incercati. Au multe modele de calitate buna, și frumoase la aspect. Recomand
Nora Verzes
Nora Verzes5 ani în urmă
Marfa extrem de multa, inghesuita la maxim atat pe umerase cat si pe rafturi, trebuie foarte multa rabdare sa gasesti ceva care sa iti placa. Multe reduceri cam tot timpul, marfa destul de buna calitativ.
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
O intampinare total dezagreabila din partea securitatii. Mai mult probabil acest fapt se datoreaza unui management prost. O hartuire din partea agentului de securitate care nu mi-a dat de ales decat sa fac o plangere la protectia consumatorului, pentru simplu fapt in care acest domn pe nume CATUNA Lucian, face un abuz de statul sau.
Călin Perșe
Călin Perșe2 ani în urmă
Portarul care ar trebui să stea la intrare se tot plimbă pe la cabinele de probă și se uită suspect la clienții care probează haine. Urât din partea lui.
Locații recomandate