/Dolj/Magazin de bricolaj

Leroy Merlin Craiova Craiovita

Calea Severinului 36A, Craiova 200609, România

Leroy Merlin Craiova Craiovita
Magazin de bricolaj
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QR8+34 Craiova, România
+40 374 411 819
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Nvira ForFan (HΛĐΣS)
Nvira ForFan (HΛĐΣS)2 ani în urmă
este ok, stocul se poate verifica si pentru leroy merlin de la electroputere parc, sunt aceleasi preturi, nu prea e aprovizionat mereu....dar se gasesc destule ati faci treaba,onclusiv sambata si duminic acand majoritatea magazinelor de sanitare aunt inchise....GG
Geo C.
Geo C.2 ani în urmă
La intrare se cere certificat verde.
Nu e aglomerat, magazinul este mai mic decât cel de la Electroputere Mall,dar este bine aprovizionat. La casele de marcat nu se stă mult.Locuri multe de parcare.
Sane Sane
Sane Sane2 ani în urmă
Gasesti tot ce vrei. Foarte diversificata oferta. Recomand! La raionul obiect sanitare am gasit un tip Mario care m.a ajutat foarte mult cu tot ce am avut de cumparat la capitolul sanitare pentru casa mea. Mai naspa a fost in momentul in care acesta a fost liber. Ceilalti colegi m.au pasat de la unul la altul intre raioane, pana am ajuns la Ciprian (parca) . El m.a ajutat si am scapat de bataia de cap. Insa Mario e de TOP! Constat ca omul sfinteste locul. Daca toti angajatii s.ar implica cu sufletul pentru ca noua clientilor sa ne fie bine, atunci clientul dar si angajatorul ar avea doar de castigat.
Monica Preda
Monica Preda2 ani în urmă
Din partea mea,acord toate stelele si inca odata pe atata angajatilor din Leroy Merlin Craiovita Noua!!!
Cei mai buni angajati ,chiar fac tot ce tine de dumnealor pentru a ajuta clientul !
Bine...mai sunt printre ei si mai..." lasă-mă sa te las" dar putini....insa mulțumiri doamnei de la termice si sefului de raion,doamnei de la electrice,doamnelor de la retur,relatii clienti (cu una sau doua exceptii la telefon)...FELICITĂRI,super personal!!!
In schimb..nu am aceeasi parere de cei de la Leroy Electroputere...
Ionut-Lucian Mitroi
Ionut-Lucian Mitroi2 ani în urmă
Am fost la raionul de gresie si faianta unde am intalnit oameni profesionisti(Domnul Ionut si Domnul Adrian care au fost foarte cooperanti) ,am achizitionat parchet( Domnul Paul de la care am primit numai sfaturi bune),iar in ziua livrarii marfii domnul Nuca Ionut a fost punctual si m a ajutat cu descarcatul fara beneficii finaciare!
Mariana Nicolae
Mariana Nicolae2 ani în urmă
Am fost la raionul cu articole de gradina , am gasit ghiveciul care imi trebuia , am gasit si saci cu tipul de pamant , insa la raionul de plante am ramas dezamagita pt ca erau fff putine plante si chiar si acelea mai mult moarte .
Carp Silviu Ionut
Carp Silviu Ionut2 ani în urmă
De fiecare dată găsesc tot ce imi trebuie. Preturi mai bune decât pe emag. Personal foarte amabil.
LSM LSM
LSM LSM2 ani în urmă
Foarte amabil personalul, am primit ajutor. Magazin curat si aerisit. Intotdeauna gasesc loc de parcare la Materiale de Constructii.
Locații recomandate