/Dambovita/Magazin de bricolaj

Altex Romania

Altex Romania
Magazin de bricolaj
1.5
33 recenzii
8 comentarii
+40 21 9196
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Margarit
Cristian Margarit2 ani în urmă
Cel mai slab retailer. De evitat pe cât posibil!
Olimpiu Stefan
Olimpiu Stefan2 ani în urmă
Nu comandati de la acesti escroci,,comand combina frigorifica,ma anunta ca produsul a fost ridicat de curier,dar in aceeasi zi imi trimit email ca produsul nu e le stoc si comanfa nu poate fi onorata.Nu ma invat minte si comand alta combina resigilata cu plata in avans pe card,combina vine complet defecta(nu se alimenta cu curent,nu corespundea descrierii),solicit inlocuire produs,vin ridica produsul si ma anunta in email ca inlocuirea nu va mai avea loc si imi vor restitui banii.Si iata,dupa 2 saptamani,nu am frigider si sunt si cu banii luati.Cea mai neseroasa companie,nu degeaba au fost amendati pt practici ilegale.
Florin Radulescu
Florin Radulescu2 ani în urmă
Sunt praf la asistenta clienti!!! Am sunat intr-o seara la 8:33pm. Am asteptat pana pe la 10 si ceva p.m. cand mi s-a inchis telefonul!! Am sunat imediat dupa si robotul mi-a spus ca au program pana la ora 9pm! Niste profesionisti, nu!?!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!
Elena Raileanu
Elena Raileanu2 ani în urmă
Am comandat un produs stiind ca pe site mint ca livreaza in 1-2 zile lucratoare. La 4 zile dupa efectuarea comenzii, a trebuit sa plec din oras. Am sunat sa vad ce se intampla cu coletul, ca pana la urma sa vad daca ma pot duce sa il ridic personal... nu raspunde nimeni, pe nici un numar de telefon, ca angajatii sa para ocupati inca de la ora 9 dimineata, iar pe call center spun ca revin cu un apel in maxim 24 de ore, eu am fost contactata in 48... ce sa mai spun...
Adrian Scraba
Adrian Scraba2 ani în urmă
Descrieri mincinoase ale produselor. E a treia oara in doua luni cand produsul primit nu corespunde descrierii de pe site. Sunt niste comunisti care nu accepta decat review-urile pozitive (in caz ca va intrebati de ce au asa putine). Modifica descrierea, dar nu publica review-ul daca nu le convine (asta mi se pare cel mai deranjant). Recomand sa va duceti sa le vedeti la ei in magazine si sa le cumparati de oriunde altundeva.
Radu Alex
Radu Alex2 ani în urmă
Total neseriosi. Am comandat ceva la ei de doua ori si nu a ajuns nici macar o comanda. Am primit e-mail de anulare a comenzii dupa apx. o saptamana, desi am si sunat pentru confirmare a doua oara. Dupa ce am stat multe minute in asteptare mi-a raspuns un angajat care m-a pus de vreo 4 ori pe hold si mi-a zis ca ma suna cineva pentru a rezolva cu comanda. Evident ca nu m-a sunat nimeni. Fac promotii mincinoase cu preturi mai mici fata de alte situri, dar nu livreaza nimic. Nu e de mirare ca au nota 1 pe google si nici nu am fost surprins cand am vazut atatea reviewuri proaste.
Roxana Ciorgar
Roxana Ciorgar2 ani în urmă
Am comandat o masina de uscat Beko comanda fiind finalizată si plătită. După 3 zile primesc mail cu anularea comenzii pe motivul ca lipsa stoc si ca in 3 zile lucrătoare vor fi banii trimisi in contul meu. Având în vedere că a fost weekend si 2 sărbători mi-au ajuns banii in cont dupa 5 zile. Pe scurt am rămas si fara produsul dorit si fara bani la timp pentru a putea cumpăra din alt magazin sa pot profita de black friday. Le-am scris pe mail i-am si sunat așteptând 40 min la telefon nimeni nici-un raspuns. Foarte dezamăgită de această situație.
Mere-Albe Mihail
Mere-Albe Mihail2 ani în urmă
Altex romania, mai nou, nu aproba reviewurile negative pe site. Am facut un retur la un mouse defect inca de la raft si a durat o ora sa "fie aprobata cererea in sistem". Cum sa stai in 2021 o ora pentru un retur? RUSINE Altex. Va bateti joc de clienti. Musamalizati reviewurile negative de pe site. Escroci de cea mai joasa speta alaturi de EMAG.
Locații recomandate