/Buzau/Magazin de bricolaj

Brico Depot Buzău

Bulevardul Industriei 2B/1, Buzău, România

Brico Depot Buzău
Magazin de bricolaj
4.2
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RM7+VQ Buzău, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Valentina1 an în urmă
George Cristescu
George Cristescu2 ani în urmă
Nu vă asumați responsabilitatea pe care trebuie sa o asumați 👎👎👎👎 Tot clientul este vinovat ca ajunge comanda dupa o luna ,doua .... si aceea comanda vine deteriorată/ spartă, nu coincid dimensiunile care sunt specificate !!!Multe alte 👎👎👎👎🙄
Iordache Madalina
Iordache Madalina2 ani în urmă
Servicii sub asteptarile noastre! Pentru returul unui produs cu defect din fabrica, ni s-a atribuit un comportament din partea a 2 doamne de la informatii/retur, ce ne-a facut sa ne lipsim a mai veni sa cumparam! Pe langa faptul ca se gasea orice motiv pentru a nu ne face returul, cu replicile "daca nu va convine nu mai cumpărați", "daca nu e bun eu ce sa va fac" in conditiile in care toate produsele de la raft erau cu acelasi defect! Comportament total nepotrivit fiindca nici nu voiau sa asculte ce aveam de spus, ceea ce ne-a determinat ca pe viitor sa nu mai venim in magazin pentru a nu mai avea ocazia de a intampina aceste situatii!
Ninel Dumitrascu
Ninel Dumitrascu2 ani în urmă
O așa zisa sefa de magazin te rezolva imediat, plătești un produs îl duci in 2 ore înapoi că este spart și ea îți oferă un petic....te suna un coleg apropiat ei sa te jicnească .....INCOMPETETI LA CONDUCEREA MAGAZINULUI
Flavian1979
Flavian19792 ani în urmă
Aș dori să felicit din start personalul magazinului, din punctul meu de vedere au fost mereu serviabili, chiar în situații de aglomerație ori când mai erau câteva minute pana la închidere. Cauta mereu sa rezolve micile probleme și oferă soluții. Magazinul are o gamă de produse satisfacatoare și preturile mi se par cel puțin corecte. Bricodepot Buzău a devenit prima opțiune pentru mine, dintre magazinele din branșă, în primul rand datorită felului în care vă reprezintă angajații.
Dinu Daniel Stefan
Dinu Daniel Stefan2 ani în urmă
Ai mari șanse să ajungi in magazin pentru o banalitate și să pleci cum ai venit! Este a doua oară când vin și plec fara ce am nevoie. Era vechiul magazin, dar găseai orice aveai nevoie. Acum .... Șansele de reușită sunt 50-50. Părerea mea!

Edit: 04.05.2021 @bricodepot
Sava Amedeo
Sava Amedeo6 ani în urmă
Produse diverse pentru toate buzunarele, marci de renume, personal amabil si prompt, parcare mare! Accesorii pentru gradina, pentru casa, pentru curte! Expozitie de marfuri si in exteriorul magazinului! Posibilitate de card de fidelitate cu discounturi substantiale!
Elena Mihaela Rusu
Elena Mihaela Rusu2 ani în urmă
Locație super ok. Curățenie, ambient placut si profesionalism. Parcare un pic cam mica, dar se gasesc locuri daca ai răbdare. Cafea super bună la intrare. Felicitări!
Sorin Dnc
Sorin Dnc2 ani în urmă
Consultant vanzari / responsabil raion parchet, foarte amabil.(Razvan)
Locații recomandate