/Bihor/Magazin de bricolaj

HORNBACH Oradea

Calea Sântandrei Nr. 2, Oradea 410238, România

HORNBACH Oradea
Magazin de bricolaj
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WW2+49 Oradea, România
+40 371 510 971
hornbach.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Cata cata
Cata cata2 ani în urmă
in 10.01.2022 am avut o descarcare acolo de CARAMIDA am ajuns la ora programata la fixxxx si alt coleg avea descarcare pe ziua urmatoare dar dar el a fost bagat in fata mea.Frumos pe aici nu mai vin...masca ciuciu,nu exista!Stivuitorist atat de lent ca explodam de nervi cand il vad cum se misca,stateam cu prelata deschisa asteptand sa descarce dansul era la tigara il doare in pix sa treaca ziua sa vina salarul.Portarul este un om de nota 10 Per total am stat trei ore jumatate pierdute din viata mea aici fara rost
Andra Mihut
Andra Mihut2 ani în urmă
Din pacate astazi m-am lovit de aroganta unei angajate pe care am rugat-o frumos sa cheme un baiat care sa ma ajute la incarcarea a 30 de saci cu peleti si daca poate sa ma ajute sa ii duc doar pana la iesirea din magazin. Doamna de acolo mi-a spus foarte clar : " nu exista asa ceva, unde am ajunge daca am face la fel cu toti clientii. De aia sunt pusi sacii asa, pentru autoservire." Da, am inteles, dar oare regulile magazinului interzic sa veniti in ajutorul clientului? ( precizez ca in alte ocazii domnii de acolo au fost draguti si mi-au oferit suportul lor)
Gheorghe Sandor
Gheorghe Sandor2 ani în urmă
Foarte trist, Stivuitoriști care încearcă să-ți bage in carca marfa deteriorata. Am avut atins palatul din poza și ei îmi trec 31 placi lovite pe aviz.
Aveți mare grija când descărcați la ei stați lângă remorca și urmăriți cum trebuie. Rușine Hornbach ca decurgeti la asfel de lucruri 👎👎👎
Andrei Dudau
Andrei Dudau2 ani în urmă
Un magazin de bricolaje si diverse pentru casă. Eram în căutare de vopsea decorativă, persoana de pe raion m-a ajutat cu sfaturi și accesorii, fără a încerca să-mi mă convingă să cumpăr mai mult decât era necesar. În general, am găsit în magazin ce era în stoc pe site, lucru pe care îl consider un plus. O experiență mai puțină plăcută a fost când căutam cilindri pentru ușă și am văzut reclamă că "în acest magazin se pot personaliza cilindri ABUS pentru a folosi aceeași cheie la mai multe uși". După ce am vorbit cu persoanele de pe raion, m-au informat că nu se poate de fapt și materialele promoționale nu chiar își au rostul.
Dan Chiru
Dan Chiru2 ani în urmă
2 oameni de la intrare nu au habar unde se gaseste glet la saci mici, 1 om la casa la drive-in spune ca se gasesc doar la saci mari, 1 om la drive-in ma redirectioneaza totusi la raionul vopsele, iar inca 1 om din zona habar nu are unde este gletul la raionul respectiv (greu de gasit, l-am cautat si personal, nu doar am intrebat). Intr-un final, am dat de un al 6-lea om sa ma directioneze la produsul de pe raft. Al 6-lea om a fost foarte operativ, dupa ce am pierdut 15 minute sa iau un sac de glet. E a 3-a oara cand am probleme cu angajati care HABAR NU AU de alte produse decat cele care sunt STRICT pe raionul lor. Nici macar unde as putea sa le caut.
Mircea Iancu
Mircea Iancu2 ani în urmă
Trăbă Nazy Pass, măcar că se știe că si cei care-l au, pot împrăștia viruși! Nefiind obligați să se testeze! Se încalcă dreptul constituțional de liberă circulație, acces și se determină segregarea poporului!
Razvi Sabau
Razvi Sabau2 ani în urmă
Buna ziua, cu mare placere fac cumpărături din magazinul dumneavoastră , salutul este la ordinea zilei, pe fiecare culoar, iar domni de la feronerie sunt de nota 10, ma ajuta cu soluții de fiecare dată! Bravo!
Monica Orban
Monica Orban2 ani în urmă
Un magazin frumos.
Sper sa devina si profesionisti asa cum promit, in primele zile dupa deschidere inca nu am constatat profesionalismul, insa comparativ cu alte magazine, angajatii sunt foarte-foarte amabili.
Locații recomandate