/Arges/Magazin de bricolaj

Casa Rusu Pitesti

DN65B, Pitești 117140, România

Casa Rusu Pitesti
Magazin de bricolaj
3.6
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RW9R+R4 Pitești, România
+40 757 076 742
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Mihai Uleanu
Mihai Uleanu3 ani în urmă
Foarte frumos aranjat, mobilier pt toate gusturile, prețuri pt toate buzunarele... Astăzi a sosit şi canapeaua, iar meseriașii au fost de nota 10!!
Visan George
Visan George4 ani în urmă
Am comandat un pat (Zen) cu 2 lazi dar din pacate baietii au uitat de una, cu promisiunea ca mi-o aduc a 2-a zi (in speta azi). Elementele au venit ambalate ok, cu folii si protejate la colturi cu carton.
Singurul minus (pe care cred ca toata lumea il considera) ar fi ca transportul il asigura doar pana la parter sau maxim etajul 1, ceea ce e un incovenient foarte mare.
Lavinia P
Lavinia P4 ani în urmă
Am cumparat un dormitor Mars compus din dressing si pat . Calitate mai proastă a palului din care este facut , nu am intalnit pana acum ! Atentie ce comandanți si cumpărați!
Petrea irin
Petrea irin5 ani în urmă
este in regula pana se vad cu banii pe produs si apoi il descompleteaza .in cazul meu am luat un coltar , l-am achitat urmand sa il ridic a2a zi.toate bune si frumoase paana cand la despachetat acasa realizez ca lipsesc 2 role de la el. foaerte urat sa te pretezi la 2 role care costa 6 lei.atat m-a costat pe mine plus 4 suruburi si 2 min de munca.asta e romania.
Cristina Popescu
Cristina Popescu6 ani în urmă
Neplacuta.
Am vrut sa cumpar mobila Pinochio si nu am putut sa obtin un termen de livrare ferm (mi se tot repeta ca termenul este cel maxim de 60 zile, datorita faptului ca lipseste un print oregami la una din piese la care initial s-s considert inclus) . + factura proforma cu aproximativ 200 lei mai mare decat oferta scrisa diferenta fiind in doua pozitii de print la piese mobilier la care initial s-a considerat printul inclus.
Hatz cu Chelutzu
Hatz cu Chelutzu6 ani în urmă
Seriosi, mobila de calitate, design misto, iti aduc marfa pana la usa, nu ti-o lasa in strada ca cei de la Slava de la care nu mai cumpar in viata mea. Tocmai am luat de la voi o camera de tineret Alvin plus alte 2 corpuri suspendate si mai luam consistent prin toamna. Felicitari si Respect !!! Si ca la recenzia anterioara, e acolo o doamna draguta foc, cea de la care am luat camera de tineret...... Tineti de ea.
Raducu Florian
Raducu Florian6 ani în urmă
Hello, de calitatea produselor sunt cunoscator asa ca primii la care ma gandesc sunteti voi. Insa azi vreau sa va vorbesc despre doi dintre angajati si anume Ramona si Maria. De vreti clienti ce ies zambind din magazin, tineti de ele :) Tot azi si experienta, ne-am ales un simpatic pat Berna.
Nicolae sunt nou Marcu
Nicolae sunt nou Marcu2 ani în urmă
Buna seara! Este pentru prima data cand scriu o recenzie si imi pare rau ca este negativa.In urma cu un an am achizitionat mobila de la Casa Rusu pentru un apartament de trei camere .Dupa aproximativ 7-8 luni, au inceput primele probleme.In dormitor , la comoda am schimbat la cele patru sertare, șine, pentru ca am ramas cu sertarele in brate , in living s-a desfacut usa de la mobila , in dormitorul copilului a cazut suportul de tastatura, fiind nevoit sa devin si tamplar amator ,schimband sina .Astazi am avut o alta intamplare si anume ca s-a smuls usa de la sifonierul tot din camera copilului si numai reactia de moment a sotie a facut sa nu se intample un accident .Nu recomand sub nici o forma.
Locații recomandate