/Timis/Magazin de biciclete

Thule Timisoara

Strada Simion Bărnuțiu 11A, Timișoara 307200, România

Thule Timisoara
Magazin de biciclete
4.4
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67X+8W Timișoara, România
+40 733 880 027
portbagajeauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Stanescu
Daniel Stanescu4 ani în urmă
Pentru cei care caută produsele din marca thule, de la suporți de biciclete la cutii de depozitare sau genți pentru bagaje. O gama bogata de produse Thule, de vânzare sau de închiriat!
Florin predescu
Florin predescu4 ani în urmă
Slab pregatiți , esti bun ca si client doar cand cumperi !!! Dupa daca ai nevoie de ceva mai bine treci de magazinul lor !!!
Florin Virgiliu Serban
Florin Virgiliu Serban5 ani în urmă
Am fost acum ceva timp acolo de 2 ori, si nu am rezolvat nici o data problema, baietii aia sunt interesati doar de vanzari serioase, implicare minima, raspunsuri sablon, daca vrei accesorii mici sau piese de schimb nu pierd timpul. Bogatilor...ce te faci daca dai 600 euro pe o cutie si ti se rupe balamaua. Cumperi alta cutie?! sau am avut nevoie de alte talpi pt barele transversale ca sa le folosesc pe alta masina. Aceiasi poveste, implicare zero. Noroc ca romanii sunt inventivi, m-am dus la un magazin de mobila si am luat niste telescoape pe gaz de usa cu 35 de lei si am rezolvat. Eram pregatit sa dau 100-200 lei dar daca nu au vrut tot raul spre bine. Si nu va mai puneti rudele sa va dea rating ca sunteti praf. Mai vand si altii Thule in oras si aia sunt draguti, mi-au dat un butuc chei gratis{ProMotor}
Alienbba
Alienbba5 ani în urmă
Produse bune, personal sub orice critica. Intri in magazin, miroase a fum de tigara de iti intoarce stomacul, iar doi angajati, tolaniti pe scaune te intreaba ce vrei iar dupa ce le spui sfiit ca vrei un banal suport Thule pentru o Skoda Octavia (potriveste pe Golf, Passat, etc.) iti raspund ironic: "doar nu azi iti trebuie?!" - la pertu, ca doar suntem toti golani, ce dracu...
FlorinLelin
FlorinLelin6 ani în urmă
Luam un portbagaj exterior destept de la baietii astia ! Staf amabil, dispus sa ofere informarii si explicatii. Keep on like that !!!
Cata Tanase
Cata Tanase2 ani în urmă
Recomand cu incredere.Livrarea s-a facut in 4 zile calendaristice, de la plasarea comenzii, montaj rapid la magazin. Felicitări!
Radu Constantin
Radu Constantin2 ani în urmă
Fac firma Thule de rușine. Am cumpărat două bari transversale italienești vândute tot de ei, la un Mercedes w211, iar prima comandă a venit greșită. Am mai așteptat o zi, iar teoretic, montajul era inclus în preț. Mi-au prins strâmb bările chiar dacă acestea au gradații pe ele să le poată monta corect orice copil de grădiniță. Chederele de cauciuc, m-i le-au dat la pachet să le montez singur asta după ce am plătit. Nu tu loc de parcare sau o curte unde să îți facă montajul, vai de mama lor. Doi plictisiți de viață sunt marii ,,specialiștii" Le-am remontat singur acasă. Mai bine luați de pe net, direct de la importator și lăsații pe ăștia că se ocupă covid-ul de business-ul lor. Nu vă recomand! 🤢🤮
Marius Vaduva
Marius Vaduva2 ani în urmă
Am fost de două ori, prima oară pentru a cumpăra bare transversale pentru un Fluence, apoi am revenit după mai mult de patru ani pentru a întreba cum pot să rezolv să mut barele pe o Octavia. Mi s-au adus piesele de la Cluj și mi-au făcut modificarea. Am primit informații, mai multe decât am solicitat, iar totul a fost în regulă.
Locații recomandate