/Timis/Magazin de biciclete

Sorgeti

Strada Amurgului Nr. 1, Timișoara 300278, România

Sorgeti
Magazin de biciclete
4.6
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6CH+36 Timișoara, România
+40 729 882 208
sorgeti.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Sorgeti
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian vornic
Adrian vornic281 zile în urmă
Super de treaba, promti! Am sunat, am ajuns in 15 min si dupa 20 min platiti, bateria schimbata >>>>client multumit !
Radu Irhasiu
Radu Irhasiu312 zile în urmă
Mulțumesc pentru ajutor, sunt super-serioși băieții! Nu mai puteam porni mașina și au venit, au înlocuit bateria și am rezolvat rapid problema. Recomand din toată inima!
Edu Petrescu
Edu Petrescu312 zile în urmă
Super mulțumit, au venit sa îmi aducă si să îmi monteze bateria exact cand mi-au spus si la vreo 45km departare de Timișoara fara costuri suplimentare, RECOMAND cu incredere.
Mihail Copil
Mihail Copil343 zile în urmă
Servicii foarte bune, băieții mi au recomandat o baterie Sorgeti Estremo, au montat o pe masina si mi au facut si verificarea+garantie 3 ani pt acea baterie. Felicitari, am ramas placut surprins ca exista astfel de servicii chiar dac afara erau 40 de grade
Botos Roby
Botos Roby343 zile în urmă
Am sunat pentru o baterie inainte de a merge in magazin. Mi-au confirmat ca au bateria respectiva, ma pun in masina, traversez tot orasul iar cand ajung acolo binenteles ca NU aveau bateria respectiva. Am pierdut 2 ore din viata cu aceasta firma.
Cosmin Celau
Cosmin Celau1 an în urmă
Am achiziționat o baterie auto de la ei. Am rămas plăcut impresionat de profesionalismul lor. Am primit consiliere telefonică in alegerea produsului iar serviciul lor mobil mi se pare ideal, mai ales că a venit fara costuri suplimentare. Pentru mine a fost o alegere buna.
Toshihiro Tanaka
Toshihiro Tanaka2 ani în urmă
Oameni foarte priceputi si amabili cu clientii. Recomand!
Alex-Andre Ea
Alex-Andre Ea2 ani în urmă
Foarte operativi! Mi-au oferit consiliere telefonică în alegerea bateriei. iar în mai puțin de o oră s-au deplasat la locația mea din Timișoara, au înlocuit bateria veche și au efectuat măsurătorile/verificările necesare. Aș fi putut comanda direct de pe emag, costurile ar fi fost aceleași, dar s-a dovedit că am fost inspirată să mă adresez direct lor; cu siguranță nu aș fi beneficiat de aceeași operativitate, mai ales în perioada weekend-ului.
Vă mulțumesc!
Locații recomandate