/Olt/Magazin de biciclete

Altex Slatina Greenfield

langa Complex Comercial Kaufland, Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 29, Slatina 230099, România

Altex Slatina Greenfield
Magazin de biciclete
4.1
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9J6+Q3 Slatina, România
+40 349 883 344
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Gusa Nastase
Gusa Nastase2 ani în urmă
Când cumpărați produse cereți să vă facă proba in magazin ! Potrivit legislației in vigoare nu sunt obligați sa va probeze produsul in magazin! Aveți 14 zile posibilitatea sa returnati produsul defect pentru schimbare sau returnarea banilor ,dupa trecerea celor 14 zile chiar daca nu a fost utilizat produsul , este trimis in service fara alta optiune! 😡😡😡😡😡
Ion Ion
Ion Ion2 ani în urmă
Un magazin de toată jena, am cumpărat de la ei o trotineta electrică Lenovo am asamblat o și mecanismul de pliere a fost defect am adus-o înapoi la garantie refuzând să o repare sub pretextul ca a suferit un șoc mecanic ceea ce este o mare minciună, rusine unui magazin atât de mare să-și bate joc de clienti.
Alexandru Butoi
Alexandru Butoi2 ani în urmă
Foarte neprofesionist comportamentul multora dintre angajatii de la securitate magazinului. In plus și anumiți consultanți de vânzări vor să dea impresia de superioritate in fața clienților. Nu e prea profesionist acest lucru!
Amari
Amari2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil și își fac treaba foarte bine. Prețurile sunt puțin cam mari dar găsești tot ce îți trebuie. Sunt foarte mulțumită.
Costi Voinea
Costi Voinea3 ani în urmă
De ce mințiți cu reclama în care spuneți ca livrați în aceeași zi produsele? Eu a trebuit sa aștept 2 zile pana sa îmi vina și chiar aveam nevoie în ziua respectivă. Și schimbați firma de curierat. Am cerut sa vina comanda după ora 17:00 deoarece eram la muncă și nu avea cine sa o primească. Mi s-a spus ca după ora 4 nu mai este nimeni sa livreze și ca ajung între orele 13:00-15:00 pentru ca doar atunci se poate livra. Mi-am luat bilet de voie 2 ore ca să pot ajunge acasă sa primesc produsul și surpriza. Mi-a fost livrat după ora 16:00.Nici măcar bunul simț sa răspundă la telefon nu au. Schimbați firma de curierat pentru ca va faceți de râs.
Shenk51
Shenk514 ani în urmă
Multumesc pentru operativitatea preluarii unui TV defect, remedierii defectiunii si remiterea acestuia in perfecta stare de functionare NUMAI IN 3 ZILE. Mii de multumiri de la un pensionar din mediul rural, unde fara TV mai ales seara esti terminat.
Adelina Dincă
Adelina Dincă2 ani în urmă
O sa rezolvati in 2021 problema alarmei de securitate?Ma refer la faptul ca suna alarma aproape zilnic, uneori si ziua si noaptea, noaptea chiar la ore tarzii, si seara de 2-3 ori cateva minute bune. Nu vreau sa para ca nu am altceva de facut decat sa critic sau sa para ca sunt atat de frustrata, dar este deranjanta, induce o stare de panica, este foarte zgomotoasa si cred ca suna in 99,9% din cazuri fara un motiv bine intemeiat. Sunt momente in care apare in fata magazinului o masina de la o firma de securitate, coboara un domn, verifica si pleaca. Dar nu trec 5 minute ca suna iar, si atunci nu mai apare nimeni.
Andrei Ciulu
Andrei Ciulu2 ani în urmă
Singurul altex din oras cu preturi destul de mari ,trecand peste acest criteriu magazinul are mereu tot ce iti trebuie de la echipamente it pana la electrocasnice si multe alte produse necesare vieti de zi cu zi , cum ar fi detergent si alte produse de acest gen!
Locații recomandate