/Neamt/Magazin de biciclete

4Bike-Magazinul de biciclete

Bulevardul Dacia, Piatra Neamț, România

4Bike-Magazinul de biciclete
Magazin de biciclete
4.3
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9HC+3Q Piatra Neamț, România
+40 753 696 769
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
T & T
T & T2 ani în urmă
Aroganți ca și cum le ceri servicii gratuite. Am cumpărat o bicicleta Carpat online și a venit cu furca defecta și ma gândeam sa o repar la ei. Sa o schimb eventual/sa comand piesa de la ei dar am fost expediat imediat ca dacă am comandat online bicicleta ar trebui sa aibă garanție dar eu nu doream sa mai plătesc transportul înapoi la producător ci doar sa o repar pe cheltuiala mea. Nu știu sa lucreze cu clientul. Dacă eu vin și vreau sa îmi repari și îți plătesc nu știu de ce trebuie tu ca și cum ți-am cerut o bicicleta cadou. Nu recomand și nici nu voi mai încerca nimic de la ei. Învățați sa lucrați cu oamenii!
Vai Masaua
Vai Masaua2 ani în urmă
Din partea mea o stea...am platit 60 de lei ca sa imi fie stransa bicicleta si in cateva zile si a revenit cum era inainte. Plus ca am fost reprogamat de 2 ori si de fiecare data mi s-a spus ca sunt ocupati. Si am mai auzit si alte experiente neplacute la acest magazin de la niste cunostinte. Plus ca manopera costa cel mai mult si din cate am observat nu e foarte mult de mesterit ca sa starangi o bicicleta.
Dacian filip
Dacian filip2 ani în urmă
Am fost azi sa-mi repare un butuc spate la bicicletă, am lăsat roata acolo si nr telefon sa ma sune cînd e gata.Revin cu detalii cînd mă duc după ea
Azi am fost sunat sa mă duc după ea. Ce pot sa spun despre magazin după experiența pe care am avut-o e ca își fac treaba foarte bine. Pe scurt : amabilitate profesionalism promptitudine.Preturi accesibile.
Dumitru Vinca
Dumitru Vinca5 ani în urmă
Magazin de biciclete si service foarte bine organizat. Raport calitate pret foarte bun. Oameni de incredere si corecti, cu o atitudine adecvata fata de clienti.
Piesele, accesoriile si echipamentele pentru bicicleta sunt in numar mare prin urmare orice pretentie poate fi multumita. Atelierul serviceului dispune de aparatura si unelte de calitate, iar angajatii sunt foarte bine pregatiti pentru orice fel de problema intamplinata.
Recomand acest magazin de biciclete!
Matei Croitoru
Matei Croitoru5 ani în urmă
Un bikeshop de calitate! Personalul este foarte amabil si calitatea serviciilor si a produselor este una superioară. Tot ce tine de service-ul bicicletelor este efectuat in cel mai scurt timp posibil si pot spune ca nu am fost niciodată dezamagit de modul în care acesta a fost efectuat. De asemenea am gasit intotdeauna piesele necesare la preturi foarte bune. Recomand acest magazin de biciclete cu toata increderea!
Cosmin obogeanu
Cosmin obogeanu2 ani în urmă
Pentru a doua oara in Piatra Neamt si extrem de multumit de promptitudinea si solidaritatea baietilor de la 4Bike. AM venit la concursul de DH "Tare ca Piatra" si am ramas fara placute de frana. Baietii au deschis magazinul mai repede pt a ma ajuta cu placute si montaj si a putea participa la cursa. Multumesc inca o data si jos palaria!
Nechita Mircea
Nechita Mircea2 ani în urmă
E un loc foarte bun ca să-ți repari bicicleta deoarece se vede că sunt profesioniști, dar atitudinea personalului lasă mult de dorit. Absolut toți angajații sunt in permanență sictiriți, te iau la mișto, și se comportă de parcă i-ai deranja cu ceva atunci când intri in magazin. Păcat...foarte păcat.
Ciprian Motfolea
Ciprian Motfolea2 ani în urmă
Recomand cu drag acest magazin/service de biciclete!
Gasesti orice in materie de biciclete si accesorii, incepand de la cel mai mic surub pana la biciclete electrice, totul de la marci consacrate. In plus, au si service bine pus la punct😉👍👍
Locații recomandate