/Maramures/Magazin de biciclete

Extrem Bike Sport

Bulevardul Republicii 20, Baia Mare, România

Extrem Bike Sport
Magazin de biciclete
3.6
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH25+6X Baia Mare, România
+40 362 808 183
bike-sport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
The Damn Train
The Damn Train2 ani în urmă
Multumesc de teapa Domnule NORBERT te sti tu ce vanzare ai facut, blocat de numare, si dupa ca de ce nu il sun, o gramda de piese stricate, si refuza contra valoare lor (butuc maneta tija, etrier FURCA, cate nu s-o stricat)
Nelu Ursentea
Nelu Ursentea2 ani în urmă
Nu recomand! Refuza clienți pe motiv că au foarte multa treabă, fără a vedea despre ce are nevoie clientul!
Alina Patca
Alina Patca2 ani în urmă
Dezamăgită de "profesionalismul" lor. Dacă mergi pt o reparație sâmbăta la 12.30,desi au program pana la 14,iti spun ca au de maturat și făcut curat...
NU e destul doar sa vinzi un produs, uneori acele produse au nevoie și de reparații...
Ionuț Gaming
Ionuț Gaming2 ani în urmă
Foarte aroganti și Mi-au spus că ei nu repara camere și fix antunci ia reparat la cineva camera și mi-au zis pa pa pa forte aroganti nu recomand deloc am mers acasă cu bicicleta stricata
Dan Dan
Dan Dan2 ani în urmă
Deosebit de slab!!!Personal arogant ,slab pregătit,am fost de câtva ori la ei și niciodată nu au rezolvat problema,de obicei daca nu știu să facă lucrarea spun că sunt ocupați sau că nu merită făcută lucrarea ,toate acestea pe un ton lipsit de cel mai mic respect față de client.Ca și sfat pentru ei ,ar trebui să recunoască faptul că nu știu meserie și să nu se mai ascundă în spatele aroganței.
Adrian Filip
Adrian Filip2 ani în urmă
Am fost cu un ebike si trebuia doar sa imi puna magnetul adus de mine pe butuc (o treaba de 5 minute). Baiatul de acolo nici macar nu a vrut sa se uite la bicicleta, cand a auzit de ebike. Culmea ca ei vand si ebikeuri.

Ok, am zis sa incerc sa imi repare ceva la partea mecanica. A spus ca nu are piese (ei lucreaza doar cu 2-3 branduri, restul nu ar fi suficient de fiabile). L-am intrebat ca daca vin eu cu piesa, mi-o monteaza? A spus ca el nu are timp acum, ca nu i se merita sa isi piarda timpul, ca acuma el are bani de facut.
I-am multumit frumos si m-am intors cu bicicleta stricata inapoi acasa.

Voi ati merge la un service care va trateaza cu o astfel de atitudine?

Aparent fac service doar la produsele cumparate de la ei si daca nu sunt vechi, ca altfel nu o sa aiba piese?!
Luc Iova
Luc Iova2 ani în urmă
Își laudă Numa produsele lor am fost cu o bicicletă și mi-a zis un angajat că mi-am luat țeapă și că bicicleta o să reziste până în primăvară (Trek marlin 5 )nu recomand și prețurile la Serbia sunt prea mari recomand ski&bike
Ingrid 2010
Ingrid 20102 ani în urmă
Am fost în prealabil să întreb dacă mă pot ajuta cu reparația contra cost pentru bicicletă de copii , au zis că da , am dus bicicleta și cu toate că aveau piesa pe stoc au refuzat să îmi facă reparația! Motivul fiindcă nu este cumpărată de la ei, lucru care îl știau în prealabil. Consider că își bat joc de clienți și eu personal, nu mai calc acolo!
Sincer nu merită nici un sfert de steluță!
Locații recomandate