/Hunedoara/Magazin de biciclete

Sigemo - Service roti - Furnizorul tau de anvelope si jante!

Strada Depozitelor, Deva 330179, România

Sigemo - Service roti - Furnizorul tau de anvelope si jante!
Magazin de biciclete
4.5
257 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWFC+M3 Deva, România
+40 354 418 930
sigemo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin-Vasile Popițanu
Sorin-Vasile Popițanu2 ani în urmă
Părere proastă. Am comandat două anvelope, am fost programat ziua următoare, am ajuns in service, am fost intrebat care este numărul mașinii,au spus că da, e cea cu patru cauciucuri de montat, eu am zis că sunt doar două , s-au montat pe partea din fața mașinii cum am convenit, au fost echilibrate cele două roți, s-a montat și o valvă nouă, și am plătit, nefiind atent la ce semnez la facturare,montaj si echilibrat la patru roți. Păstrez și acum factura, și vă sfătuiesc să verificați atent la ce sunteți puși să semnați la facturare,la incheierea lucrărilor in această firmă. O zi bună!
Mitica rodion
Mitica rodion2 ani în urmă
Personal amabil,prețurile cam mari.
Mirel Ionescu
Mirel Ionescu2 ani în urmă
Prompți, serviabili, rapizi. Mulțumit.
A Abc
A Abc2 ani în urmă
Din 4 anvelope 2 bucăți au făcut gâlmă după mai puțin de 10.000 km la o distanță de o săptămână una față de cealaltă. La reclamarea acestui fapt am primit un raspuns stupefiant: lovitura externă nu se acordă garantie.
Vlad Ardelean
Vlad Ardelean2 ani în urmă
Trec pe la sigemo doar pentru că e Rav Auto Best în curte unde sunt și ei
Razvan Gaspar
Razvan Gaspar4 ani în urmă
Ro. - Un Service care ofera servicii de calitate, seriozitate si pricepere.

En. - A Service that offers quality services, seriousness and skill.
Cosmin Gheorghe
Cosmin Gheorghe6 ani în urmă
Calitatea serviciilor este de toata rusinea. Cel putin in cazul meu. Totul a inceput cand am decis sa centrez ambele roti frontale ale masinii. Inginerul Ionut a reusit sa desfaca roata stanga de pe masina, pe care a centrato cu tot cu pietrele din profiulul cauciucului.

Cand i s-a atras atentia a zis ca aia nu e treaba lui. Aici trebuia sa pun punct acestui serviciu, si prostia mea ca nu am facuto. A instalat cu brio inapoi roata pe masina si a mers mai departe cu roata dreapta. Si decum experienta isi spune cuvantul, a uitat sa modifice pistolul de pe strans pe destrans, iar primul prezon al rotii a fost rupt imediat.

Pare ca s-a desteptat apoi si a modificat directia de rotatie a pistolului pentru ca celelalte prezoane au reusit sa supravietuiasca. Abia dupa centrarea celei de-a 2-a roti a spus ca un prezon e rupt, poate deoarece avea unul in minus si eu eram langa masina.

Daca nu, banuiesc ca as fi plecat fara sa stiu, cu un prezon rupt. In poze se vede clar ca piulita are bavura in directia de strangere. Chiar daca nu va vine sa credeti, nu am fost destul de suparat de neprofesionalismul de care a dat dovada, dar… Totul a mers mai in rau cand am facut plangere. 4 oameni au sarit cu gura pe mine cum ca este vina mea (recunosc ca e vina mea in parte deoarece trebuia sa merg la altcineva), cand am cerut carnetul de reclamatii au inceput sa caute iar dupa 30 de minute au recunoscut ca nu au asa ceva.

Din pacate a trebuit sa plec din tara in urmatoarele zile si nu am mai apucat sa revin.

Promit sa revin pana la sfarsitul anului ca sa vad daca a aparut cumva carnetul de reclamatii.

PS: pentru filmuletele superbe... vizitati pagina mea de facebook deoarece aici nu se pot incarca.
Daniel Jurca
Daniel Jurca2 ani în urmă
Am comandat 4 cauciucuri Michelin; baiatul care a lucrat la montare demontare este un profesionist, iar d- nul Nicu care este responsabil/administrator acolo, este de asemenea un profesionist si un om de cuvant! Nota 10 cu felicitări! Foarte mulțumit!
Locații recomandate