/Galati/Magazin de biciclete

Mausbike

Str. Portului, Nr.51, Bl. Olt2, parter, Strada Portului, Galați 800012, România

Mausbike
Magazin de biciclete
4.7
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3M7+GW Galați, România
+40 727 748 337
mausbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 12–18
Mirecuri: 12–18
Joi: 12–18
Vineri: 12–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavian Constantin
Octavian Constantin2 ani în urmă
Prețuri mari pe puțin comparabil cu reprezentanții Ford Mercedes-Benz .... Dacă Nu întrebam nici Nu știam pentru ce am dat bani la revizie . Neavând cartea bicicletei mi s - a cerut să achit o taxă drept "garanție " ( boss) . O vizualizare , O ungere a pedalelor și problema tot nerezolvată . În sarcină pedala stângă "scârțâie " . Păcat .. De programare am întrebat dacă se poate uita cineva la ia sau când pot veni . Nu am forțat cu nimic ..( boss) .
Sorin Leafu
Sorin Leafu2 ani în urmă
Un OM super ok ! Rabdator si super profesionist cu o problema la care eu capitulasem, si nu ma dau batut chiar asa usor... ;)
Andrei Sorin
Andrei Sorin2 ani în urmă
Oamenii foarte buni și va rog (aviz amatorilor ) nu mai judecati persoanele care lucreaza la maus ( ca sunt arogante ) , nu este asa am avut ocazia sa cunosc aproape pe fiecare om în parte de la maus si sunt niste oameni foarte tari , foarte comunicativi si care iti poate rezolva problema legat de biciclete 100% ( Specific ,nu am fost pus de catre nimeni sa scriu aceasta recenzie , am facut-o doar din bunul meu plac )
Marius Catau
Marius Catau3 ani în urmă
Am plasat o comanda pentru o pereche de pedale care aparea pe stoc. Dupa o saptamana mi-au trimis mail in care au scris ca nu le au. Neseriosi din punctul meu de vedere.
Julius Pop
Julius Pop2 ani în urmă
O prima experienta total neplacuta. Niste aroganti lipsiti de profesionalism.. se comporta cu tine de parca ar trebui sa stii deja ce trebuie sa faci de cand intri in magazin. Dupa ce am asteptat 20 de min sa ma bage cineva in seama deoarece toti se dadeau ocupati, ma intreaba o doamna de acolo ce astept si daca am vorbit cu Marius. De parca eu ar fi trebuit sa stiu cine e acest "Marius". I-am explicat care e problema bicicletei si mi-a zis ca o sa vorbeasca cu acest individ sa vada daca are timp sa mi-o faca. Marius un alt personaj.. i-am pus cateva intrebari despre bicicleta deoarece voiam sa stiu cum sta treaba cu ea, dar m-a ignorat complet. Mi-a facut bicicleta, am platit si am rupt usa. Vazusem si niste accesorii care ma interesau si pe care intentionam sa le cumpar dar mi-au facut o impresie atat de proasta acesti oameni incat nu stiam cum sa plec mai repede de acolo. (Intamplarea e din vara, doar ca acum am dat de voi pe net). Nu v-am dat o stea deoarece probabil faceti o treaba buna dar pacat ca habar n-aveti cum sa tratati clientii.
Cristian Nicolau
Cristian Nicolau2 ani în urmă
O prima experienta foarte plăcută: Personal foarte amabil, magazin curat și plin de "iți ia ochii", dispuși sa discute si cu mega rookies cum sunt eu, au răspuns solicitării mele foarte prompt si profesionist. Mulțumesc pentru încrederea acordata! Nu a fost dispus nimeni pana acum sa-mi dea un e-bike pe mana sa-mi satisfac curiozitatea. Voi reveni aici cu mare placere.
Tiberiu Catalin Mocanu
Tiberiu Catalin Mocanu2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta cu toti angajatii de la Mausbike. Sunt in primul rand mecanici priceputi si biciclisti inraiti. Apelati cu incredere la serviciile lor. De la service pana la impachetare, am primit un serviciu placut.
Gyuly Gyulyano
Gyuly Gyulyano2 ani în urmă
Am avut ultra nitro la ei și mi-au rezolvat toate problemele la ea și chiar sunt mulțumit de lucrare profesioniști și știu ceea ce fac.
Locații recomandate